Erden Timur, Fatih Altaylı'ya Konuk Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Limit şeysini anlamadım, bons vererek daha düşük maaşlı adam alabilirdik heralde ama bonservis veremezdik olarak yazıldığını gördüm konuda. O zmn sattığın kadar al gibi bişey mi vardı? Gerçi son gün davidsona bons verdik. Orda bi cümbüş olmuş sanırım.

Limit şeysini anlamadım, bons vererek daha düşük maaşlı adam alabilirdik heralde ama bonservis veremezdik olarak yazıldığını gördüm konuda. O zmn sattığın kadar al gibi bişey mi vardı? Gerçi son gün davidsona bons verdik. Orda bi cümbüş olmuş sanırım.
bonserviste limite dahil galiba

emini 3 kuruşa almaya çalışan şerefsize mi diyor acaba

Erden Timur: ''Ben Falcao transferinde sponsor oldum, Falcao'nun elini bile sıkmadım. Ortada görünmek istemedim. Böyle sponsorluklar olabiliyor. Aslında bunlar bağıştır ve ben bunlardan kendime hiç bir yarar beklemedim.'' (Fatih Altaylı)

Korkma la
Biziz halk
Bizde korku yok feramuzum.
s-bdc03203939fec57d2e57b27ca5a274241bbce8a.gif

Bankalar birliği borcunu hemen kapatıp daha sonra daha yüksek faizden borçlanacaksak bunu hemen kapatmanın hiçbir anlamı yok diyor.
Bu borcu bu faiz oranlarından yavaş yavaş kapatmak daha mantıklı diyor.
Florya projesini kendimiz yaparsak zaten gelirin %50’si bankalar birliğine gideceği için de borç kademe kademe kapanır diyor.

Normalde %70 almamız gereken projeden sırf bankalar birliğinden çıkabilmek için %50yle anlaşma yapılacağını bunun da Galatasarayı 150m dolar zarara sokacağını söylüyor Erden Timur.

Florya konusunda benim anladığım 2 nokta var Erden Timur'un dikkat çektiği özellikle bir tanesi çok en önemli noktalardan. Kendisi %65-70 hasılat ile yapılacaksa değerini karşılayacağı burası tamam. Ama bana göre değindiği en önemli nokta yeni metinde bloke hesap maddesinin olmaması bu çok önemli ve yetki verilecekse bile genel kurul maddesine genel kurul izni olmadan paraya dokunulmasını yasaklayan bloke hesap konusu metne kesinlikle eklenmeli eğer bu ekleme olmayacaksa gerekirse yetki verilmemeli. En önemli husus bloke hesap hususu bildiğim kadarıyla Genel kurulda metne ekleme veya çıkarma yapılıyor bu bloke hesap konusu mutlak olmalı Erden Timur'da bu konuda Genel Kurulda tekrar konuşup buna dikkat çekmeli.

Maaşın bir bölümünü imaj hakkı olarak ödeyebiliyorsun ve bu limit içerisinde sayılmıyor bilanço içerisinde sayılsa da. Fenerin yıllardır yaptığı mevzu yani. Bonserviste ise bütün olarak sayılıyormuş. Genel sorun limit ama zira 7 milyar gelire limitimiz 2-3 milyardı geçen sene.

Olayı şöyle değerlendirelim 4-5 bonservis 1 m euro maaşlı adam alabilirdik ama 10 verip 1-2 maaşlı adam alamazdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt