Kalsın sağolTÜRKEVİNE DEV GS bayragı acılmalıdır
Kalsın sağolTÜRKEVİNE DEV GS bayragı acılmalıdır
Thy business class beleş bilet verdiyse onlar rüşvet sayıyor diyorum işte. Bizim kültürümüzde alışkanlık olmuş normal geliyor milletebu herifler secımde bagıs topluyor onlar rüşvet sayılmıyorda bu mu sayılmış
hediye falan almamış adam THY'den aldıgı bilet paralarını üst üste ekleyip 120 bin tl rüşvet demişler
Biz de mesela en basitinden işleri hızlandırmak gerekli imzalar daha erken alınabilmesi için marka saatler vb. gibi hediyeler çok normal mesela.Thy business class beleş bilet verdiyse onlar rüşvet sayıyor diyorum işte. Bizim kültürümüzde alışkanlık olmuş normal geliyor millete
Onlarda memurun 35 dolar üstü hediye alması rüşvet sayılıyormuş herhalde dün öyle bir bilgi gördümBiz de mesela en basitinden işleri hızlandırmak gerekli imzalar daha erken alınabilmesi için marka saatler vb. gibi hediyeler çok normal mesela.
özünde bu lavukların kurulması adam ermeni soykırımı ile ilgili konusma yapmamısOnlarda memurun 35 dolar üstü hediye alması rüşvet sayılıyormuş herhalde dün öyle bir bilgi gördüm
Onu bilmem de işte dediğin hediye bilet otel falan filan onlarda rüşvet sayılıyorözünde bu lavukların kurulması adam ermeni soykırımı ile ilgili konusma yapmamıs
iddianamaye baktım türk hamamı otel falan ısmarlamışız adama
türk restoranında para vermemiş
Her biri 34'er dolarlık 100 tane hediye alınsa mesela?Onlarda memurun 35 dolar üstü hediye alması rüşvet sayılıyormuş herhalde dün öyle bir bilgi gördüm
direk secım kampanyasına para bagıslıyon rüsvet olmuyor amaHer biri 34'er dolarlık 100 tane hediye alınsa mesela?
Toplamda 35 dolardır.Her biri 34'er dolarlık 100 tane hediye alınsa mesela?
Görevi bitmesine rağmen her maça gelen bu derece fanatik yöneticiyi nasıl yedin dursun çık anlat. Albayrak bile bu kadar gelmiyordur maça adam Alanya maçında bile statta.
En son hangi maça gittinGelmeseymiş
İnsanlara tapmak için maça gelmesini bile övüyorsunuz
rizeEn son hangi maça gittin