Eren Derdiyok: "İstediklerimizi sahaya yansıtamadık"

Melih Sönmez

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
9406164acede47a69ffcdc554580e440.jpeg

Osmanlıspor maçında 90 dakika sahada kalan ve iki kez sakatlık tehlikesi atlatan Eren Derdiyok, maç sonrası GS TV'den Deniz Gülen'e mücadele hakkındaki görüşlerini anlattı.

Golcü oyuncumuzun açıklamaları şu şekilde:

"Zemin donmuştu. Beton gibiydi... Basamadık. Bazı oyuncuların ayaklarının altı su topladı, bazılarınınki açıldı. Gerçekten rezaletti. Bu durum iki takım için de geçerli. Yine de arkadaşlarımı kutluyorum. İstediğimiz şeyleri bu zeminde sahaya yansıtamadık ama yapabileceğimizin en iyisini yaptık diye düşünüyorum. Bu uzun maratonda bir puan bence önemli. Alanya maçını kazandıktan sonra ikinci yarıya en iyi şekilde başlayacağımıza inanıyorum.”

GS TV

Portal Konusu

İlk geldiğinde Eren , sonra Burak , şuan ise Umut'tan hallice

Ama sadece bunda değil sorun , hava toplarında çok iyi olan Eren'e maç içi açılan orta 0 , Sabri çöpü açıyor ama oda dağlara taşlara

Bu herif ne oldu da birden düştü yav. Çalışmıyor herhalde.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Her hafta ayni aciklama arkadas. Istediginizi yapin lan o zaman, antremanlarda calismayip her hafta ''Istedigimizi alamadik'' ''Memnun degiliz'' gibi aciklamalari da birakin. Kimse memnun degil.

Ne istemiştiniz ki zaten?

Tapa

Lan eren ayakta zor duruyorsun 2 haftadı 6 pasdan toplara vuramıyorsun ne oldu olum sana..

Vay kamil vay

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
osmanlı gibi 2 yıl önce kurulmuş bir takımdan beraberlik aldık diye seviyorlar

1-0dan sonra 2-3 posisyon yakaladin. Birisini atsan bitmisti mac

Özet : Yerler buzdu , yere düşer götümü incitirim diye rövaşata çekemedim.

Umut bulut'u niye gönderdik ?
Aldıklarımız yolladıklarımızdan beter çıkıyo.
Burak yılmazı aramaya başladık ve bu ne anlama geliyo ? Küfür ederek yollanan adama muhtaç kaldık ve geçtiğimiz o rezil sezonu arıyoruz demek.

T@patalk ????

Ulan 5 yaşındaki kız çocukları gibi topa vuruyor 190 boyundaki santraforumuz !

Geri
Üst Alt