# Eren Derdiyok

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
100
100
100
100
100
100

Yas
: 25-26 - Uygun

Nasyonalite: Turk - uygun

Pozisyon: Forvet - ihtiyacimiz var - uygun

Pozisyonal Faide: Drogbadan bosalacak pivot forvet eksikligini doldurabilecek uzunluk ve kuvvette - Uygun

Durum: Off the grid @ Bundesliga - uygun

Fiyat: Hoffenheim 5m vermis, o civarda bir bedele baglanabilir - uygun

Takim: Hoffenheim, onemsiz horseshit bir takim herhangi bir zorluk cikmaz - Uygun

HC VERDICT:

V. UYGUN

262820101103112934655.jpg

Adamin Derdiyok ne guzel takiliyo orda buraya gelip uzmeyelim

Mevlutu tercih ederim

Eren yerine Berk'e şans tanınmalı

Sony Xperia

Eren Derdiyok > Mevlüt Erdinç > Burak Yılmaz > Umut Bulut

Adamın tüm kariyeri boyunca skora yaptığı katkı Burak'ın geçen sene yaptığından daha azdır sanırım.

6+2 çıkarsa kesinlikle kaliteli bir yabancı almalıyız..Burak ve Berk de yedek olmalı..5-0-3 çıkarsa Burak-Eren-Berk 3'lüsü olabilecek en iyi 3'lü olur..Buraka ne kadar sövsek de 5-0-3 'te yeri banko olur..

m8 does that gwnt look like an altintob r zit jist moi

Istedigim yerli golcü.:encouragement:

Kesinlikle alinmalidir, Buraktan kat kat kaliteli.

Potansiyel var ama son 2 yillarda sadece yatmis. baya Kilo de almis. Ama yinede gelsin.

Hem Mevlüt hem Eren gelsin.

2 sene önce olsa oluru vardı.

Bu ülkede Adem Büyük'ü almaya kalksan 5 milyon isterler.. Ucuza kapatacagimiz mis gibi transfer olur acikcasi.

Umut Bulut gibi yetenek fakiri bir adami görmek istemiyorum.. Transfer-Burak-Eren seklinde olmali forvet hatti, Mevlüt'ü Fener aldi herhalde.

Her sezon basında A sınıf 2-3 gol atar, ondan sonra kazmaya bağlar. İstemez kalsın yaw..

Kendisi Kürdistanlı bildiğim kadarıyla, o yüzden Türkiye'de oynamak istemiyor ayrıca vasat bir oyuncu.

Almanya'da kumeye oynayan Hoffenheim'de bile kadroya giremiyordu.

Leverkusen'de de pek oynadigini sanmıyorum.

# tapatalk #

Kendisi Kürdistanlı bildiğim kadarıyla, o yüzden Türkiye'de oynamak istemiyor ayrıca vasat bir oyuncu.

Almanya'da kumeye oynayan Hoffenheim'de bile kadroya giremiyordu.

Leverkusen'de de pek oynadigini sanmıyorum.

# tapatalk #

Kardeşim beni sakın yanlış anlama ama Kürdistan diye bir yer mi var?Ayrıca hiç unutmuyorum da izlediğim bir videoda; Eren'e Galatasaraylı bir taraftar ''Galatasaray'da oynamak istermisin? '' diye sormuştu da Eren, ''İnşallah giyerim o formayı.'' demişti.

Kardeşim beni sakın yanlış anlama ama Kürdistan diye bir yer mi var?Ayrıca hiç unutmuyorum da izlediğim bir videoda; Eren'e Galatasaraylı bir taraftar ''Galatasaray'da oynamak istermisin? '' diye sormuştu da Eren, ''İnşallah giyerim o formayı.'' demişti.

halkin cogunlugunun kendini kurt olarak identify ettigi bir yere kurdistan denilebilir o yuzdende kurdistan vardir ewt

Geri
Üst Alt