Eren Derdiyok'tan Haber Bekleniyor

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
İsviçre’nin Basel takımıyla transfer görüşmesi yaptığı iddia edilen Eren Derdiyok’tan artık imza haberi bekleniyor.

5331437.webp

Galatasaray Yönetimi, yıllık 2 milyon Euro kazanan tecrübeli futbolcunun transferine izin vermiş durumda ancak Basel’in, Eren’e en fazla 1 milyon Euro önerdiği, kalan paranın Galatasaray tarafından karşılanmasının istendiği belirtiliyor.

Sarı-Kırmızılılar böylesi bir anlaşma ise kesinlikle sıcak bakmıyor.

Fanatik

basel çok uynaık gördüm seni. eğer öyle bişey yapacaksan o zaman ver 4m bonservis

Basel haklı sen önüne gelene 2 3 milyon saçarsan böyle kalırsın işte kimse almaz avrupa ne yapıyor yüksek bonservis düşük maaş satmak isteyince kolaylıkla elden çıkarıyor biz ne yapıyoruz yüksek bonservis , yüksek maaş hadi bonservisi verdin bari maaşı düşük ver yada maaş yüksekse bonservis düşük olsun ama ikiside yüksek + birde primler , bonuslar var bonservis dahil belhandaya bu sezon toplam 12,85 milyon ödedik yani kabaca asist başı 1,2 milyon başka sözüm yok hakim bey iyice @Ahmed Arif Kesen abiye çevirdi bu takım beni.

İstersen maaşını komple biz ödeyelim sen oynat Basel!​

Dursunun kazıkları tolga eren ve serdar serdar gene iyi oynuyor ama bu kadar para alacak sözleşme almaması lazımdı

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basel 2 mil. versin alsın. Maaş falan bizi ilgilendirmez

Antalya ayni dönem Rize'den Deniz Kadah'i bedelsiz aldi, biz gidip Eren kazmasina 4 milyon verip Kasimpasa'dan aldik. 2 milyon 3 yillik da kontrat verdik. Deniz'i bedavaya alip 750 bin euroya oynatsaydik emin olun daha fazla katki saglardi. Ligin en kötü forveti Eren olabilir.

Gitsin nasil olsa hic bir katkisi yok insallah alirlar

Antalya ayni dönem Rize'den Deniz Kadah'i bedelsiz aldi, biz gidip Eren kazmasina 4 milyon verip Kasimpasa'dan aldik. 2 milyon 3 yillik da kontrat verdik. Deniz'i bedavaya alip 750 bin euroya oynatsaydik emin olun daha fazla katki saglardi. Ligin en kötü forveti Eren olabilir.
Abartmayalım lütfen..Ben o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.Sadece tarz olarak bizim takıma uymuyor

Geri
Üst Alt