Ergin Ataman'dan Açıklamalar

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
54ab9e6_I0RG9-Kopyala.jpg

Galatasaray Liv Hospital'ın başantrenörü Ergin Ataman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da..

Yavaşş gel hoca sen kime ayar verme peşindesin.....

katılıyorum söz konusu kişiler bir şekilde salondan uzaklaştırılmalı taraftar adı altında ergen ruhlu gereksizlere katlanamaz.

Ne olmuş bir kendini bilmez küfür etti diye? Her taraftar küfür ettiginde birileri gidecekse işimiz var. Sanki Türkiye iskandinav ülkesi. Olacak bunlar

Sezon sonu gidiyorum diyor acik acik... Giderse üzülürüm acikcasi...

Adam son derece doğru konuşmuş , stadlardaki pisliği taşımaktan ne zevk alıyorsunuz ki , geri zekalı küfürbazlar .

Salonu dolduranlar küfredip deşarj olma derdinde mi yoksa takımına destek mi?

Sakatlıklar yetmiyor bir de Ergin hocanın huzursuzluğu baş gösterdi..

Küfür dünyanın neresinde yokmuş ki. Hele ki sporun içinde ister istemez var, bilhassa takım sporlarında. Yani dışarıda milyonlarca taraftar var, salonda da binlercesi var ama orada 100-200 kişi küfür ediyorsa bunu herkese mal etmek yanlış. Hocayı da severiz ama saçmalamış bu konuda.

Maç sonu sıcağı sıcağına yapılmış bir açıklama olarak değerlendiriyorum. Bizde isteriz küfür edilmemesini ama yapacak birşey yok, her yerde var bu olay. En çokta bizim ülkede.

taraftara kimse laf söylemesin, hele 1 tane bile maça gitmeyip klavye başından kimse sallamasın, önce yağmurda, yaşta, istanbulun tafiğinde çilesinde maça gitceksin, sonra çıkıp o taraftara laf edeceksin arkadaş..

edit. neyse banane ya

Haklı. Maçın stresini, gidip de maç anlatmaya işini yapmaya gelmiş adama küfrederek çıkartmak kadar saçma bir şey olamaz.

Bu adam salonda imPARAtor f.t. tezahüratlarını dinlemek zorunda kaldı yahu ,

Ergin hoca gibi birisi üç beş küfüre takar mı sizce ,,

daha maç başlamadan küfre başlamak neyin kafasıdır ,,

hadi stadlardaki bir nebze tolere ediliyor ama parkelerde ne işi var kardeşim bu kadar terbiyesizliğin ,, tepki göstereceksen protesto yapacaksan ki yerden göğe kadar hakkın var illa küfürmü etmek gerek , hiçbirşey yapmasan uluslararası bir müsabaka olan bu maçta pankartlarla dövizlerle tepkini ortaya koyarsın ,

ben kabul edemiyorum bu tip şeyleri .

Geri
Üst Alt