Erkek Basketbol Gündem Başlığı

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
Bu başlık altında maçların dışında erkek basketbol şubemiz ile ilgili haberleri paylaşıp, konuşabiliriz.

27-28 Eylül arasında Zalgiris Kaunas'ın kuruluşunun 70. yıl dönümü için bir hazırlık turnuvası düzenlenecek .

Ev sahibi Zalgiris Kaunas'ın yanı sıra Galatasaray LH , Panathinaikos ve Lokomotif Kuban da katılacak .

BvoWr_3IUAAmCsL.jpg

Aradori transferi haberi başlığına yazacaktım ama burası daha iyi galiba ,

Ben pek anlamam kadro kurma işlerinden analizlerinden ama cahil bir adam olarak yorumum şu şekilde ,

benim görebildiğim Basketbol şubesinde son 4-5 sezondur iyi işler yapılmakta malum skandal haricinde tabiki ,

özellikle saha içinde kurulan kadrolar ve alınan dereceler ile harcanan paraları ve rakiplerimizi kıyaslarsak hiçte fena değiliz ,

Müessese klübü değiliz yada arkamızda Ülker yok , bu klüp ne yapıyorsa başarıda da başarısızlıkta da kendisi yapıyor , ,

Bugüne kadar basketbolla ilgili tartışma programlarında genelde küçük bütçelerle büyük başarılar yada önemli seviyelere çıkan yabancı takımlar anlatıldığını örnek gösterildiğini duydum sanırım bizde son dönemdeki konumumuzla bu şekle büründük ,

Yeni sezon ne getirir bilinmez ama hem bayan hemde erkeklerde basketbol şubemizin en azından kötü bir planlama içerisinde olmadığını söylemek mümkün .

Geri
Üst Alt