Erol Bedir: "Bütün futbolcularımı da satarım, beni alan olursa kendimi de pazarlarım"

Parası neyse verelim alalım reyisi
Da7mltlWAAEEwPF.jpg

Iste tam donanimli bir Kayserili

Birisi gelsin Deniz Türücü mü alsin demeye getiriyor?

Bir kere de haksız ol be başkanım.

böyle adamlara kulüp yönettiriyorlar sonra türk futbolu kötü kötü...
bu genel olarak ev yönetemez.

Niye tepki gösterildi anlamadım başkan çok doğru demiş...Hayır şampiyonluk yarışına girip saçmalayıp borç yapıp lig mi düşeceğiz diyecekti??? Başka bu şekilde bir 8 sene daha yönetsin kayseriyi işte o zaman futbolcumu satmam der kasada 100lerce trilyon olunca...İnsanlar had bilse kızıyorsunuz hadsizlik yapsa kızıyorsunuz ama fiko ve koçu seviyorsunuz anlamadım gitti...Ayrıca Kayserispor kardeş takım...

Doktor Erol bey futbol camiasının en pragmatist ve renkli adamlarından biri. Keşke şumidica manyağı da kalsaydı oda renk katmıştı. Gereksiz gerginlik yaratan camialar arası nefret tohumları eken tüm heriwler piyasa dan silinmeli sadece futbola odaklanılmalı.

Niye tepki gösterildi anlamadım başkan çok doğru demiş...Hayır şampiyonluk yarışına girip saçmalayıp borç yapıp lig mi düşeceğiz diyecekti??? Başka bu şekilde bir 8 sene daha yönetsin kayseriyi işte o zaman futbolcumu satmam der kasada 100lerce trilyon olunca...İnsanlar had bilse kızıyorsunuz hadsizlik yapsa kızıyorsunuz ama fiko ve koçu seviyorsunuz anlamadım gitti...Ayrıca Kayserispor kardeş takım...

Yeter yav niye herkesi bizimle kardeş yapma uğraşındasın? Kardeş takım sözü yavşaklıktır. Hani Galatasaray kindi?

Galatasray KİN'DİR!!! Fenere kindir, bejekeye kindir, ibebeye kindir neden kayseriye kin olsun???

Niye senede en az iki maç yapmıyor muyuz? Onlarla şampiyonluk için kapışsaydık farklı mı olacaktı? Kardeş takım diye bir şey yok. Hiçbir kulübe yakın değiliz, sadece bazılarına daha uzağız.

Geri
Üst Alt