Ersin Destanoğlu: "Bu nasıl bir hakem? Ben daha barajı kurdururken oyunu başlatıyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Ersin Destanoğlu: "Senelerce bu ülkede hakemler tartışılıyor. Bu kadar kolay değil. Takdir haklarını Galatasaray lehine kullanan bir hakem vardı. Bize faul yapılıyor. Galatasaray lehine faul veriliyor. Sarı kartlı oyuncular var. İkinci sarı yok."

Ersin Destanoğlu: "Bu nasıl bir hakem? Ben daha barajı kurdururken oyunu başlatıyor. İtiraz ediyorum. Kart görüyorum. Bugün futbolun önüne geçen bir hakem yönetimi vardı. Böyle maç yönetilirse nasıl kazanacağız? Gördüğünüzü çalın."

Hayatında 1 sezon futbol oynamış adama bak hele.

Icardi pozisyonunu da söyle. Penaltı vardı de, it.

Hakem tüm takdir haklarını sizden yana kullandı dallama 12 kişiydiniz resmen ne konuşuyorsun daha

Aaın oglu sen de 40 dakikaya iş görme o zaman sana mı sorucak hakem oyunu ne zaman başlatacağını

Oynadığınız oyundan bahsetsene biraz ersincigim ,kaçırdığımız pozisyonlardan mesela

ya bi git ağlak herif ne barajı sanki direkt kaleye vurulacak bir noktaydı mabadından element uydurma yersin

Icardinin pozisyonu bence penalti degil benim aleyhime verilse kiyameti koparirim ama

Fenerbahce deplasmaninda daha hafifi icin davinson dzeko da faul calindi

Sen ne anlatıyon lan toparlak?

Buda ağlamış. Bein sports'da da Tolga ile Ali agliyor.

Icardinin pozisyonu bence penalti degil benim aleyhime verilse kiyameti koparirim ama

Fenerbahce deplasmaninda daha hafifi icin davinson dzeko da faul calindi
Bu sezon 8jkya verilen penaltıları gordunmu bilmiyorum yani bizimki onlara göre net penaltı, konya maçında bunlara bir penaltı verildi halisaha işi

Geri
Üst Alt