Ersun Yanal'dan Ceza Yemesi Gereken Açıklamalar!

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
EQR_6nFWAAEnbjN

Ersun Yanal: "Futbolun içinde kalmak ve futbolu konuşmak için çok çaba sarfediyoruz. Bugün çok mu iyi oynadık, hayır. Çok mu etkiliydik, hayır. Futbolun dışında şeyler de var. Tabii ki hakemler hata yapabilir. Biz de yapıyoruz."

Yanal: "Elektronik ortamda bazı uygulamalar gerçekleştiriyoruz ama neden bir standart oluşturamıyoruz? Biz kime soracağız? Biz bunu nasıl anlamaya çalışacağız? Bir standart, bana uygulanıp diğerine uygulanmıyor ise ben bunu nasıl öğreneceğim?"

Yanal: "Yakında sosyal medyaya ya da televizyonlara pozisyonlar düşecektir. Sebeplerini nasıl açıklayacaklar, pardon mu diyecekler? Futbol dışında konuşmak bize yakışmıyor ama bunun sorumlusu çıksın konuşsun, konuşturulsun."

Yanal: "Kabak tadı verdi artık. Taraftarlar takımının yenemediğine üzülecekler ama bir de bu üzüntü eklenecek. Fenerbahçe her şeyin üstesinden gelir. Sonuna kadar mücadelemizi bırakmayacağız. Bu ayarları düzeltecek olanlar bir an evvel düzeltmeliler."

Yanal: "Eşitlik ve adalet istiyoruz. Bunu yapamayacak olanlar gitsin yapacaklar gelsin."

Yanal: "Bu iş selfie çektirmeye benzemez, bu ciddi bir iştir. Sen VAR'a gitmen gereken pozisyonda gitmiyorsan bu olmaz."

Yanal: "Çok komik ya, adamın eline çarpıyor top, bizim adamın önüne düşecek, gol olacak ve bunu görmüyor adam. Adaletin olduğu yerde nasıl suçlayayım ben bu adamı? Ben sana 'şerefsiz bunu nasıl görmedin' diyebilir miyim?"

De Marke Sports

Ben sana 'şerefsiz bunu nasıl görmedin' diyebilir miyim?"

46 maç diskalifiye

Yanal: "Bu iş selfie çektirmeye benzemez, bu ciddi bir iştir.

bu iş vuruşmaya benzemez

Yanal: "Eşitlik ve adalet istiyoruz. Bunu yapamayacak olanlar gitsin yapacaklar gelsin."

evet ifbliler görevlerinden istifa etmeli

Bizim ülkedeki kadar başka ülkede bu kadar maç dışı konuşan millet yoktur herhalde. Futbolcusu konuşuyor, teknik direktörü konuşuyor, başkanı konuşuyor. Midem bulanıyor bu toplumdan!

Ümit hoca çok iyi maç yönetmesine rağmen her fırsatta saldırıya uğruyor. Saldırı dayanakları da kararlardan ziyade bir fotoğraf.

karı profesörü ceza almalı ama asıl o goril kulaklı ceza almalı alenen tehditler savurdu ama tabiki para cezası alacaklar en cok

Şerefsiz mi?

Hadi ben de eyyam yapayım. Bunu bizim maçta Kadıköy'e çıkartan yönetim istifa etsin 😝

Yetkilileri goreve davet ediyoruz. Simdi ben soylemedim ornek verdim diye kivirir bu sahis.

Ulan karı profu onlar değilde, 3 ay sonra kcına tekmeyi yiyecek olan sensin. :asd:

En büyük ceza Ersun'un kulübede olması bence. Tek kondisyoner gibi çalışırsa Fener'in faydasına olur. Şu maçta Tolga'yı devrede alıp Garry'i 88 dakika oynatmak nedir keranacı? İyi yere kapak açtın, 21 haftada tek kulvarda 37 puan topladın hala zırlıyorsun. Bunlar böyle koyun oldukça Ersun gibi, Koç gibi, hatta Obra gibi güden de çok olur. Galatasaray'ın başarısının nedenini merak edenler Alanya'ya, Trabzon'a rakiplerin onca eksiğine rağmen 4 puan veren teknik direktöre olan taraftar tapınmacılığına bakıp nedenini idrak edebilirler. En kötü halimizle bile bu ligin futbolu için fazla tecrübeliyiz.

Bu her sakkaliya dede de diyordur.

Ya aptal herif her el pozisyonu penaltı değildir vücudun doğal yapısı önemli senin oyuncunun alanı genisletiyor obur oyuncuda ayni olay yok. İyi anasını satayim her futbolcu ceza sahasında rakibinin eline nisanlasin her mac garanti penaltısını alsın

Geri
Üst Alt