eskişehir

Arif Ulu

Baba Gündüz
en güzel anadolu şehri desek olur

gidip görülmesi ve örnek alınması gereken, bir kentte şehir ve bölge planlaması nasıl olmalıdır sorusunun cevabını içerisinde barındıran, 2013'ün türk dünyası kültür başkenti seçilen sevimli şehir. porsuk çayı, sazova, kentpark, odunpazarı, doktorlar caddesi ve barlar sokağı ilk gezilmesi gereken yerler olarak aklıma geliyor.

Hükümetten doğru düzgün ödenek çıkmadığı için Dünya Bankasına tonla borcu olan nadide şehir

Hükemet yardım etmiyor naralarının atılmayıp insan gibi yaşanabilecek,güzel parkları,tranvayı,güzel bir merkezi olan. ufku geniş insanların yönetebildiği en güzel Anadolu şehirlerinden biridir ESKİŞEHİR!...(tezat örneği de vardır bknz İZMİR)

İçinden birçok kez geçtiğim halde 2006 yılında ilk kez gittiğim ve tertip, düzen, temizlik ve ucuzluğuna hayran kaldığım şehir.

Şu an öylemi bilmiyorum...

Eskişehirspor hariç güzeldir.

I am the one who knocks!

İçinden birçok kez geçtiğim halde 2006 yılında ilk kez gittiğim ve tertip, düzen, temizlik ve ucuzluğuna hayran kaldığım şehir.

Şu an öylemi bilmiyorum...

Bu dogru..Eskisehir pek pahali degil..Ucuza cok güzel yemek yenilebilinir EsEs de...güzel lokantalar var :)

Bu dogru..Eskisehir pek pahali degil..Ucuza cok güzel yemek yenilebilinir EsEs de...güzel lokantalar var :)

Belirtmeyi unutmuşum zaten, sen söylemişsin, teşekküre derim.Özellikle ucuzluktan kastım yemek konusunda idi.

Çanakkale'de ki fiyatların neredeyse yarı fiyatına yemek yemiştik.

8 yılımı verdiğim yaşanılası şehir.. Allah izin verirse pazartesi sabahı sendeyim yine :)

Geri
Üst Alt