Eskişehirspor Bolu Maçında Kümede Kalmayı Garantiledi

Galatasaray formasıyla gezintiye çıktığınızda veya maç izlediğinizde toplanıp tek tek adam arayan leş insanların desteklediği bu takıma Galatasaray forumuda çoğunlukla destek olunduğunu görmek üzdü. Amatör kümeye kadar yolları var, umarım en kısa zamanda batarlar.

2 Sene Transfer yasağı var dış; şimdi bitiyor. Transferler gelebilir lakin EsEs'in maddi duruma iç açıcı değil.

geçen sene yapmışlardı transfer. Devre arası yapmamışlardı sanırım.. Ama eğer yasak kalkmazsa seneye kesin düşerler bu net.

Gercek siyah kirmizilar belli. Usakspor!!!
Yhh
turbanli-kadini-balkondan-ittirmek_1414992.webp

Galatasaray formasıyla gezintiye çıktığınızda veya maç izlediğinizde toplanıp tek tek adam arayan leş insanların desteklediği bu takıma Galatasaray forumuda çoğunlukla destek olunduğunu görmek üzdü. Amatör kümeye kadar yolları var, umarım en kısa zamanda batarlar.

Her önüne gelen takım batsın istiyorsunuz sizde yahu. Antep batsın,Eskişehir batsın,Bursa batsın,Trabzon batsın.. Ben taraftar olduğum kadar futbolseverim ve bu takımları ligde görmek istiyorum.

Osmanlı,Başakşehir,Kasımpaşa'nın boş tribünleri yerine gerekirse bize laf atsınlar ama bunlar olsun. En azından heyecan oluyor.

Her önüne gelen takım batsın istiyorsunuz sizde yahu. Antep batsın,Eskişehir batsın,Bursa batsın,Trabzon batsın.. Ben taraftar olduğum kadar futbolseverim ve bu takımları ligde görmek istiyorum.

Osmanlı,Başakşehir,Kasımpaşa'nın boş tribünleri yerine gerekirse bize laf atsınlar ama bunlar olsun. En azından heyecan oluyor.
Işte gerçek bir futbol sevdalısı

Umarım amatör kümelere kadar düşerler koduğum şikecileri.
Disslikes Button olsaydı patlatırdım bir tane. 1 kişi nın yaptığı bütün bir camia bağlamaz
Bir ton falsoları var, bir tane değil sadece.

Hangi takımlar da bu Camia ve Tarafta desteği var.
Camiayı gördük kulübü söğüşlemişler ciddi derecede.

Tarık transferinde de paraları o söğüşleyenlere verdik zaten.

Geçmişi pisliklerle dolu bir camia Eskişehir.

Keşke düşseydi şerefsizler.

sent via GSC

Sizleri Odunpazarı, Adalar ve Bağlar üçgeninde herhangi bir üç büyük takımdan birinin formasıyla şehirde dolaşmaya davet ediyorum hümanist futbolsever kardeşlerim. Bir gün 7-8 kişilik bir grup ailenizle veya kız arkadaşınızla dolaşırken sırf üzerinde Galatasaray forması var diye laf attığında veya saldırdığında, şampiyon olacağınız gün Bağlar'da civarın gençleri dışında kimsenin uğramadığı ara sokaklarda bulunan bir kafede maçınızı izlerken sırf üzerinizde Beşiktaş forması var diye en az 20 kişiden oluşan ne olduğu belirsiz leş tipler tarafından darpa uğradığınızda da bu hümanistliğiniz devam eder umarım. Tekrar dile getiriyorum; AMATÖR KÜMEYE KADAR YOLLARI VAR, HATTA ve HATTA ÖZEL HAYATLARI BABINDA DEĞİL ANCAK FUTBOL ANLAMINDA BİR DAHA ASLA YÜZLERİNİ GÜLDÜREN BİR HABER ALMAZLAR UMARIM.

Son düzenleme:
amin reis. beter olsun şikeci şerefsizler

Tam anlamıyla budur Eskişehirspor taraftarı. Genelleme yapmak istemem lakin küçük bir kısım (ki bu küçük kısım genelde takımı Süper Lig'e çıkmadan önce de destekleyen yaşını başını almış olgun kısım) dışında hepsi bu kafada.

Geri
Üst Alt