Eskişehirspor'da Erkan Zengin Şoku!

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
Eskişehirspor'a Erkan Zengin şoku !...Alacaklarını tahsil edemeyen başarılı futbolcu avukatını devreye sokarak kulübe ihtar çekti.

eskisehirspor-da-erkan-zengin-soku--5039520.Jpeg

Son oynanan maçta Fenerbahçe’ye attığı golle rakibini yıkan isimlerin başında gelen Erkan Zengin'in aylardır biriken parasının 770 Bin Euro olduğu öğrenildi.

Öte yandan, Trabzonspor'un Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın devre arasında Erkan Zengin'i kadrosuna katmak istediği iddia ediliyor.

DHA

Moderatör tarafında düzenlendi:
şu adamı 2 yıldır almamak büyük enaylik.. 30'undan sonra uyanır bizimkiler

Bu mal yinemi gündeme geldi ?
Eskişehir bize çürük leri kitlemeye devam ediyor.
Tam hamzaya göre bir transfer olur..

Ulan biz bagiriyoruz burada hep anadoludan topcu almayalim, her zaman kaziklarin babasini yiyoruz diye ama hala yok Erkani alalim yok 6-7 Milyona Ozan Tufani alalim.

Eskisehir serefsizlerini unutmadim daha ben. Alper transferini. Ama bizden oyuncu alirken (Necati) neredeyse bedava üstüne konmayi bilirler namussuzlar.

bedava gelecekse olur ama bonservis verilecekse 500bin bile fazla buna

Bence de fena oyuncu değil ama 5-6 milyon € kesinlikle etmez. Eğer makul bir fiyata olucaksa gelsin neden olmasın

Zamanında Tarık+Erkan = 10 milyon tl demişlerdi almadık sonra sadece Tarık'a o kadar verdik.

Ünal Aysal vizyonu.

Eğer sözleşmesi fesih etme hakkı varsa sezon ortasında alabiliriz onun dışında yüksek meblağ edecek bi adam olduğunu düşünmüyorum.hele ki Eskişehir gibi şark kurnazı bi takıma para vermek salaklık.

Ersun Hoca kapar. Bizde sırıtır, Ts'de ise bayagı is yapar.

Bize Babel yakısır.

Zamanında Tarık+Erkan = 10 milyon tl demişlerdi almadık sonra sadece Tarık'a o kadar verdik.

Ünal Aysal vizyonu.

Atom savasi ciksa, Aysal yüzünden cikti diyecek haldesin vallah. Hangi konuya girsek, Aysal da Aysal diye zirvaliyorsun.

bedava gelecekse devre arasi neden olmasin? iyi bir kazik yemis olmasmi eskisehirspor, sirf bunun icin alinmali

futbolculuğunu pek sevmem
çok bencil pas vermesi gereken yerde çalıma giriyor pas futbolunu sevmiyor
ama ben olsam eskişehirin veysel ve tarık kazıklarına karşı alırdım. Sözleşmesini feshetme hakkı varsa

Geri
Üst Alt