Esra Erol'da Evlendiler, 3 Ay Sonra Karısını Öldürdü!

Nasil tiyatro? Ne yaptirmislar mesela?

$

Esra Erol un eski Editörü samimi bi arkadaşımdı. Çoğu aday castdır mesela , bazen bahse konu geçen o ona asıldı bu şuna atladı muhabbetleride casttan ibarettir.

Tek gerçek Editör denen adamım herkesi arayıp abi şu sana talip abla şu senden hoşlanmış gibi çöpçatanlık yapmasıdır :D

Bilmiyorumda böyle bir forumda bu tür olayların konu olması bile bana saçma geliyor konuyu açan arkadaş kusurma bakmasın ama zaten bu tür yollarla evlenen insanlarında akli durumları yerinde normal insanlar olduğuna inanmıyorum ya şöhret olma yada dikkat çekmek için giderler belki 1000 tanesinde 1 tanesi gerçek olur çoğu mal mülk vb. şeyler için orada .

Bilmiyorumda böyle bir forumda bu tür olayların konu olması bile bana saçma geliyor konuyu açan arkadaş kusurma bakmasın ama zaten bu tür yollarla evlenen insanlarında akli durumları yerinde normal insanlar olduğuna inanmıyorum ya şöhret olma yada dikkat çekmek için giderler belki 1000 tanesinde 1 tanesi gerçek olur çoğu mal mülk vb. şeyler için orada .

Forum da acilmasa benim haberim olmazdi sahsen bu haberden ve bence ilginc bir haber. Kimisine gore sacma gelebilir tabi :) Diger konularda haklisin.

Gesendet von meinem LG G3

Mutlaka o programa halisane niyetle gidenler de vardır,bazi kurgularin para amaçli reyting uğruna yapildigi da bir gerçek ama genelleme yapip beyinsiz demek yakışmaz ülkede izleniyor evlenip mutlu olanlar da vardır muhakkak.

Programın fıtratında var bu durum

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt