EURO 2024 A Grubu M:3 | İsviçre 1-1 Almanya | MS | 23 Haziran | TRT 1

çok net kafa vurmuş herif.

bu hakemde çip falan mı var - uzatmanın salisesi dolduğunda bitiryor herif basket gibi.

havertz 90 dk saglıklı yaşam koşusu yaparak macı bitirdi ,şansölyenin akrabası olsa gerek

Hakem rezaletlerinin yaşandığı bir turnuva oluyor, bu ne abi.

Kalecinin önemi işte, Xhaka'nın o şutunu çıkardı, maçta tuttu takımını. Kalecin çok iyi olacak, ne olursa olsun.

Fülkrug yeni nesil Klose
kesinlikle sevgili bahadir .

turnuva oncesi almanya aday kadrosu baglamin da en bold one surdugum isim kendisi idi.
detaylica yorumlamistim nacizane.

*kronolojik bir *tutulma yasiyor almanya milli takimi - *false 9 sevdasi baglaminda . tarihsel baglam da bu denklem ve kirilma ani hangi turnuva da basladi, bunu da ilgili basliklar da deginmistim.

klose donemi de kuranyi vs oncelik tutulurdu. ayni seyi bu oyuncuya yaptilar ilk cagirdiklarindan bugune .

ilk mac ,2.mac -
netice olarak, almanlar *false den vazgecmeden , klasik 9'un((fulkrug) un da ekstra katkilariyla finaller de surprize yer vermeden ilerliyor. bu bolge de pragmatik bir degisim nagels ozelin de beklemiyordum. nitekim bildigi yoldan ilerledi false den devam .

grup maclarinda oldugu gibi -tur maclarinda da elbet fulkrug ana resim de kendisini one cikaracak izler birakacaktir. salt 90lardan gunumuze isinlanmis yeterince kiymet gosterilmeyen - degerli 9 .

bu arada, super sub olarak hollanda nin *weghorst dan ayni katkiyi almasi da ilginc bir durum. olurda turlar da iki dev karsi karsiya gelirse; ikisi de ayni anda saha da olur, veya sahaya girerse ; hangisi ilk iz birakacak - bu da tarafim adina ayri merak edilesi bir durum bu baglamda .

@Aras Şimşek , @Kolpa Kemal G. Veren , @Murat Durmaz , @Hayri Cund ,@Ali Bektaş , @Hakan Kuzu

sagyi ve selamlar .

Geri
Üst Alt