EURO 2024 Son 16 Turu Maçları Belli Oldu

1719437479178.png

Soldan; Fransa/Portekiz vs Almanya/Ispanya
Sagdan; Hollanda/Turkiye (torpil gecelim) vs Isvicre/Dingiltere

Final tahminim; Ispanya vs Hollanda bakalim :)

Adam mobing yiyerek maçın adamı oldu muazzam bir kişilik muazzam bir topçu umarım bir sene daha kalir

Seninle konusmamizi hatirliyorum :) Tamam eslesmeyi bilemedik ama sen Romanya kendini atar surpriz yapar demistin o sebeple; :tbr: sana
Bizim is yerinde EK poule yaptik, orada bile cogu Romanya sonuncu olur dedi bende burada yazdigimi onlara da soyledim. Her turnovanin bir surpriz takimi olur elbet, bu sene de Romanya olacak dedim inanmadilar ;D

Helal olsun Gurcistan'a, adamlar gruptan cikti oyle yada boyle.
kesinlikle sevgili alper .

ki, kendilerinin aday kadro basliginda detaylica deginmistim, kalitelerine, potansiyellerine, ,saglam hocalarina ve oynadiklari tutkulu oyuna dair.

nacizane , - *salt netice olarak - bekledigimin uzerin de bir basari bu . oyle boyle degil. tebrikler gurcistan milli takimi / futbolu ve mucizeye nin bas mimari sagnol hoca.

saygi ve selamlar.

Bizim is yerinde EK poule yaptik, orada bile cogu Romanya sonuncu olur dedi bende burada yazdigimi onlara da soyledim. Her turnovanin bir surpriz takimi olur elbet, bu sene de Romanya olacak dedim inanmadilar ;D

Benim surprizim ilk gunden beri (surprizler arasinda) Avusturya. Gerekeni yaptilar. Romanya baya aradan siyrdil ama sorun Belcika'da, cok kotu oynadilar ilk ve son maci.

Alacağız ulan Avusturya maçını da... Girdik havaya bir kere... Yeter ki montella salaklık yapmasın...

Biz ne yaparız bilmiyorum, rakip olarak bayağı da önümüz açık aslında ama Avusturya çok formda. Çok iyi takım.

Bizim tarafta Avusturya-İsviçre yarı finali görebiliriz. İnşallah biz geçelim tabii ama zor.

Biz ne yaparız bilmiyorum, rakip olarak bayağı da önümüz açık aslında ama Avusturya çok formda. Çok iyi takım.

Bizim tarafta Avusturya-İsviçre yarı finali görebiliriz. İnşallah biz geçelim tabii ama zor.

Farkli bir oyun oynamamiz lazim. Ne Gurcistan, ne Portekiz ne de Cekya'ya benzer profiledeler. Gurcistan'in daha kompakti ve Portekiz'in daha guclus ama sadesi gibiler. Kalabalik ortasaha sart, Hollanda macinda Xavi Simons girdikten sonra baya dagitti bunlari. Hizli oyuncular ortasaha da bir cozum gibi duruyor ancak adam da eksiltmeleri lazim. Buna ragmen defansif disiplin asla bozulmamali bugun oldugu gibi Samet falan ataga cikarsa icimizden gecerler. Bakalim, hoca bir plan yapacaktir.

Bu sarı kartlar sıfırlaniyor mu elemelerde..Bir sürü oyuncu sınıra geldi..

Rezil Rumen hakem bir sonraki turda romanya ile oynama ihtimalimiz var diye mi biçti iki takımı da acaba..Deli gibi kart gösterdi herif..

Sağ taraf çok zayıf kalmış, kupayı soldan gelen alır. Tahminim İspanya.

Geri
Üst Alt