Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.868
- 37.497
- 2.773
Bir taraf şampiyonlar ligi diğer taraf konferans ligi. Şu england finale çıkarsa yazıklar olsun.
barışı olan final oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir taraf şampiyonlar ligi diğer taraf konferans ligi. Şu england finale çıkarsa yazıklar olsun.
Avusturya’ya geçersek sonraki maçımız çok daha kolay görünüyor inşallah inşallah bakalım yarı final yolu açık gerçektenCONFIRMED EURO 2024 Round of 16:
Spain v Georgia
Germany v Denmark
Portugal v Slovenia
France v Belgium
Romania v Netherlands
Austria v Türkiye
England v Slovakia
Switzerland v Italy
Dk 13 Gol ArnautovicDk 1 Gol Baumgartner
Helal olsun Gurcistan'a, adamlar gruptan cikti oyle yada boyle.
sanaBizim is yerinde EK poule yaptik, orada bile cogu Romanya sonuncu olur dedi bende burada yazdigimi onlara da soyledim. Her turnovanin bir surpriz takimi olur elbet, bu sene de Romanya olacak dedim inanmadilarSeninle konusmamizi hatirliyorumTamam eslesmeyi bilemedik ama sen Romanya kendini atar surpriz yapar demistin o sebeple;
sana

sen de ısrarla gurcistan portekizi yenemez diyordunSeninle konusmamizi hatirliyorumTamam eslesmeyi bilemedik ama sen Romanya kendini atar surpriz yapar demistin o sebeple;
sana
kesinlikle sevgili alper .Helal olsun Gurcistan'a, adamlar gruptan cikti oyle yada boyle.
sen de ısrarla gurcistan portekizi yenemez diyordun
Bizim is yerinde EK poule yaptik, orada bile cogu Romanya sonuncu olur dedi bende burada yazdigimi onlara da soyledim. Her turnovanin bir surpriz takimi olur elbet, bu sene de Romanya olacak dedim inanmadilar![]()
Biz ne yaparız bilmiyorum, rakip olarak bayağı da önümüz açık aslında ama Avusturya çok formda. Çok iyi takım.
Bizim tarafta Avusturya-İsviçre yarı finali görebiliriz. İnşallah biz geçelim tabii ama zor.
Bu arada Gurcistan'i da unutmamak lazim. Asil en buyuk surpriz onlar.Benim surprizim ilk gunden beri (surprizler arasinda) Avusturya. Gerekeni yaptilar. Romanya baya aradan siyrdil ama sorun Belcika'da, cok kotu oynadilar ilk ve son maci.
Bu arada Gurcistan'i da unutmamak lazim. Asil en buyuk surpriz onlar.
Bu sarı kartlar sıfırlaniyor mu elemelerde..Bir sürü oyuncu sınıra geldi..
Rezil Rumen hakem bir sonraki turda romanya ile oynama ihtimalimiz var diye mi biçti iki takımı da acaba..Deli gibi kart gösterdi herif..