ev arkadaşlarının sinir bozucu davranışları

Emin Empak

Aslan Üye
ben balkonda sigara içerken kapıyı içeriden kitlemesi.

bir saat camı yumruklatıyor gerzek herif.

banyoda işim olduğu sırada banyoda ...

yemek yediği tavayı kirli şekilde ocağın üstünde bırakması.

ben balkon kapısına duvar örerim senin gibi ev arkadaşım olsa.

taytlarını etrafa savırıyor olması kirlileri çamaşır sepetine atmasını binlerce kez söyledim.. size tavsiye asla bir bayan arkadaşla aynı evde kalmayın

Su banyo ve tava konularina o kadar fazla katiliyorum ki bende anlatamam. :-D

Istisnasiz 10 gun ust uste eve sap arkadaslarini getirebilmesi. Ulan 3 degil 5 degil 10 gun nedir, biraz ev sahibi de kafa dinlemek istemez mi. Bir defa da bir kız at lan eve, raziyim ben o gece evde bile olmamaya.

Duş alırken dogalgazi kesmesi az sovmezdim kekolara :) ama genel olarak 2 ev arkadasim da 10 numara insanlardi oyle olmasa 5 sene kalmazdik zaten..

Bir sefer ben fena uyuz etmiştim ev arkadasimi. Sene 2005 ilk yilimizdi liseden yeni cikmisiz tabi ergenlik had safhada. Bizde bozuk bir PS vardi arkadaş bir oyunu çok severdi ama oyum zar zor acilirdi. Birgün acti oyunu oynuyor ben de fena sıkıldım kapat diyorum kapatmiyor.. Sonra telefonu aldim sanki okuldan arkadaş ariyormus gibi caldirdim alo erhan age ofa mi gidiyoruz 6 kisimisiniz dedim . sonra bizimkine sordum tamam la gidelim hemen dorte dört yapariz dedi kapatti P.S. yi.sonra ben kahkahayi bastim vakti olayi..tabi oyun çok zor acildigi için denedi 2-3 kez ama acamadi iyi sovmustu bana :)

onun kirlisini yerim

Kim olduguna bagli

bulent-ersoy-ayip-crop_orig.jpg

Ev arkadasim degil ama an itibariyle karsimdaki arkadasa yarin iki hatunla sana gelicez dedim ask acisi muhabbetine evde kiz istemiyorum dedi. Ask acisida cikma falan yok reddedildi sadece. Gelde delirme hasta dolu heryerde

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Açıp kendi anadilinde cırtlak bir kızın youtube videolarını izleyip kulağımın yayına inseminate eylemesi.

Geri
Üst Alt