Eylül Ayı Divan Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi!

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
evet buradan tek konu altında konusalım divanı.

önemli başlıklar;

güncellenecektir.

dursun'u itin götüne sokup sokup çıkarırken. bence fazla bile saygılı konuşmuş baskan

EELt8wAWsAAijss

Son düzenleme:
20 milyon Euro ve dursun Özbek vay babanın

abinin biri su topu havuzunun otoparkına yabancı araçlar alınmıyormus o gelenler zencimi onları neden almıyorsunuz gibilerinden tepki veriyordu bi ara

Yönetim mecbur nihata destek verdi. Çünkü nihata karşı çıkmak devlete karşı çıkmaktı. Borç yapılandırma için devlet bankalarına ihtiyaç var.

ayhan özmızrak apo baskan yerıne yönetime alınıp 2. baskan yapılmalı

"buradan lise müdürü vahdettine sesleniyorum askerdeki 2 s s kuralını hatırla"
ayhan özmızrak

Yönetim mecbur nihata destek verdi. Çünkü nihata karşı çıkmak devlete karşı çıkmaktı. Borç yapılandırma için devlet bankalarına ihtiyaç var.
Biz seçimde Nihat'a oy vermedik diye biliyorum. zaten tek adaydı kendisi biz çekimser oy kullandık diye biliyorum.

Biz seçimde Nihat'a oy vermedik diye biliyorum. zaten tek adaydı kendisi biz çekimser oy kullandık diye biliyorum.

Verdik veya vermedik. TFF Başkanlığı seçimi şuan Galatasaray yönetimini aşan şeyler. Ayhan denen herif amigoluk yaparak kulüp yönetilmemesi gerektiğini bilmiyor.

sühyl bey algı operasyonundan anlıyor cengo basganım bunuda yönetime al

Aziz Yildirim konusurken, arkasina dev bir Atatürk potresi astirirdi, aynisini bizim divanimizdan da beklerim.

Geri
Üst Alt