- 18 Mayıs 2011
- 49.846
- 52.820
- 4.398
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elleme uyanmasinlar yav iste!arda bu adam koşamıyor olm napacan bunu
Cunku parasini -diger futbolcular gibi - pesin istiyor son kurusuna kadar.Bu adamla karşılıklı anlaşıp neden serbest bırakıp da başlamadık ki sezona, kampa götürdük. Boşuna masraf.
@Arda TURANarda bu adam koşamıyor olm napacan bunu
Beşiktaş kaç tane yabancısını serbest bıraktı, Fenerbahçe de aynı şekilde karşılıklı anlaşıp serbest bıraktı. Zaten bu sezon sözleşmesinin son senesiydi. 1 yıllık maaşı 1,8 milyon euro. Bonservisini verip maaşının da yarısını ödeyip gönderebilirdin bir şekilde.Cunku parasini -diger futbolcular gibi - pesin istiyor son kurusuna kadar.
Tamamda onu diyorum, kabul etmiyor iste o 1.8 milyon euro mu verin oyle giderim diyor. Yoksa anlasmaya yanassalar bu da Sergio da sutlanirdi simdiye dek.Beşiktaş kaç tane yabancısını serbest bıraktı, Fenerbahçe de aynı şekilde karşılıklı anlaşıp serbest bıraktı. Zaten bu sezon sözleşmesinin son senesiydi. 1 yıllık maaşı 1,8 milyon euro. Bonservisini verip maaşının da yarısını ödeyip gönderebilirdin bir şekilde.
Bu yönetim bunu bile beceremiyordur ben sana söyleyeyim. Sözleşmesi bitsin de kurturalım ya da 250 bin euro bonservis gelse de kendi paramızı kurtaralım derdine düşmüştür. Onların derdi Galatasaray olsa bu şekilde yönetirler mi kulübü ?Tamamda onu diyorum, kabul etmiyor iste o 1.8 milyon euro mu verin oyle giderim diyor. Yoksa anlasmaya yanassalar bu da Sergio da sutlanirdi simdiye dek.
Bosuna mi kiziyoruz, hoca da buna hala forma sansi veriyor saka gibi.