Eyvah Eyvah! Kimlik Bilgilerimiz İnternette Geziyor!

Güvenlik diye birşey yok Ülke'de.

Son düzenleme:
Ondan sonra seni salak salak numaralar arıyor adını, soyadını, memleketini, doğum tarihini, anne adını, adresini vs veriyor güven almak için banka bilgilerini öğreniyor bir güzel dolandırıyor. Sağolsun memleket memleket değil her tarafından bir açık veriyor

Benim bilgilerim yok, ancak bu konuda birşey yapılabiliyor mu? Tanıdığım insanların var çünkü, bu ciddi dolandırıcılık olaylarına yol açabilir.

Benim bilgilerim yok, ancak bu konuda birşey yapılabiliyor mu? Tanıdığım insanların var çünkü, bu ciddi dolandırıcılık olaylarına yol açabilir.

Adı soyadı, adresi, anne adı gibi bilgileri değiştiremeyeceği için yapılabilecek bir şey yok normal bir ülkede olsak şu bilgileri sızdıranlar, ya da sızmasında sorumlu olanlar 1 dakika bile dışarıda dolaşamaz ama işte değiliz. Hukuken yapılacak bir şey olduğunu sanmıyorum tanıdığın insanlara söyle özellikle bankalardan ararlarsa kesinlikle kart bilgilerini paylaşmasınlar, herhangi bir işlem onaylamasınlar

site acilmiyo :(

bi deneyelim dicektim :(

edit oh yokum

Aile fertlerime ulaştım kendimi bulamadım henüz

Bilgiler doğru malesef düşünsene buradan aradığın herkesin adresini bile bulabilirsin. Bu iş öyle yabana atılır bir iş değil bakalım ne olacak

edit: Kendimi de buldum bilgilerin hepsi doğru

Son düzenleme:
Site acilmiyor bende.

şu an dns hatası falan veriyo,bi ara tekrar bakarım.hoşuma gitti : ))

Site gitti şükür birileri farketi sanırım ama alınan alınmıştır geçmiş olsun

Stalklayan ciksin beyler siteye giremiyoruz.

Geri
Üst Alt