F.Bahçe: "Aziz Yıldırım'ın suç örgütü olmaktan onur duyuyoruz"

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Yargıtay'ın şike davasıyla ilgili kararını açıklamasının ardından bir bildiri yayınladı.

İşte sarı lacivertli kulübün resmi sitesinden yapılan o açıklama;

Bağımsız yargı tarafından verilen sözde örgüt ve sözde şike kararları, tüm kamuoyu ile birlikte yönetim kurulumuza ulaşmıştır.

Bizler, Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulu olarak;

Aziz Yıldırım liderliğinde kurulduğu iddia edilen suç örgütünün birer üyesi olmaktan onur duyduğumuzu,

Başkanımız ve Fenerbahçe’ye yönelik sözkonusu hukuk dışı karar ve uygulamaları tanımadığımızı ve tanımayacağımızı,

Yıkılmaz taraftarımızla, kongre üyelerimizle, büyük Fenerbahçe ailesi ile birlikte haklı mücadelemize aynı kararlılıkla devam edeceğimizi bildirir;

Bizleri hesaba katmadan Fenerbahçemize ve başkanımıza dokunmak isteyenlerin, bir kez daha düşünmelerini

Ve hiç bir karar ve makamın

Büyük Fenerbahçe taraftarı ve büyük başkanımızdan kaynaklanan duruş ve kararlılığımızın önüne geçemeyeceğini, kamuoyuna deklare ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Kaynak: Sporx.com

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Yargıtay'ın şike davasıyla ilgili kararını açıklamasının ardından bir bildiri yayınladı.

İşte sarı lacivertli kulübün resmi sitesinden yapılan o açıklama;

Başkanımız ve Fenerbahçe’ye yönelik sözkonusu hukuk dışı karar ve uygulamaları tanımadığımızı ve tanımayacağımızı,

Yıkılmaz taraftarımızla, kongre üyelerimizle, büyük Fenerbahçe ailesi ile birlikte haklı mücadelemize aynı kararlılıkla devam edeceğimizi bildirir;

Bizleri hesaba katmadan Fenerbahçemize ve başkanımıza dokunmak isteyenlerin, bir kez daha düşünmelerini

Ve hiç bir karar ve makamın

Büyük Fenerbahçe taraftarı ve büyük başkanımızdan kaynaklanan duruş ve kararlılığımızın önüne geçemeyeceğini, kamuoyuna deklare ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Kaynak: Sporx.com

Benden hızlı davrandın.

Bende aynı konuyu '' Fenerbahçe Türk hukukunu tanımıyorum '' dedi olarak açacaktım.

[attachment=6843:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 339
köpeklik kanlarında var

şerefsiz vatan hainleri içeri alın bu şerefsizlerin hepsini

[attachment=6844:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 280
Yuhh resmen taraftar gurubu gibi açıklama yapmışlar arsızlıkta son nokta.

'Bizleri hesaba katmadan Fenerbahçemize ve başkanımıza dokunmak isteyenlerin, bir kez daha düşünmelerin'

Lan oğlum siz kimi tehdit ediyosunuz cürmünüz kadar yer yakarsınız.

Sahasında kupa kaldirdigimin cocuklarindan ne bekliyoruzki bunlar gunlerdir zaten bunun planlarini programlarini yapmislardir. Zaten azizin fransada olmasi hahahahhahah ulan bunlar cidden tek eglence..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aziz Yildirim yazdirmistir bunu, altina da yönetim kurulu yazmislar. Baskanligin bitti, hapis seni bekliyor arkadasim. Hala kabullenmiyorlar, zorla da olsa o kodese gireceksin.

koskoca camiayı zaten kirlettiler, halen devam ediyorlar kimsede siz ne yapıyorsunuz demiyor gerçi o taraftara her şey müstehak

İnkarcılığın böylesi.

İnsanoğlu insanoğlu olalı böyle inkarcı pislikler görmemiştir :D

Geri
Üst Alt