FA Cup 13/14 5. Tur | Man City 2-0 Chelsea | M.S | 15 Şubat

Bu kadar rezil bir maç son zamanlarda izlememiştim kayseri maçı bile daha tempoluydu

Sent from my iPhone using Tapatalk

City'nin lig maçındaki şanssızlığı Nasri, Fernandinho'nun sakatlıklarının yanında Milner gibi oynadığı kanadın savunmasına inanılmaz yardım eden bir oyuncunun da sakat olmasıydı. Milner'la beraber Hazard'ın da maç içinde ne hallere düştüğünü gördük. Ek olarak bu maç Garcia'nın oynadığı bölgede Demichelis oynuyordu ki tam bir felaketti o. Nasri'de girer girmez farkını gösterdi. Geçen maçta oyun yanıltmasın, kadro büyük sıkıntı yazmıştım. Haklı da çıktım. Aguero ve Fernandinho'da olabilseydi muhtemelen bu maç 2'de kalmazdı.

Bu chelseayi yenmeyeni döverler

Sent from my iPhone using Tapatalk

City'nin lig maçındaki şanssızlığı Nasri, Fernandinho'nun sakatlıklarının yanında Milner gibi oynadığı kanadın savunmasına inanılmaz yardım eden bir oyuncunun da sakat olmasıydı. Milner'la beraber Hazard'ın da maç içinde ne hallere düştüğünü gördük. Ek olarak bu maç Garcia'nın oynadığı bölgede Demichelis oynuyordu ki tam bir felaketti o. Nasri'de girer girmez farkını gösterdi. Geçen maçta oyun yanıltmasın, kadro büyük sıkıntı yazmıştım. Haklı da çıktım. Aguero ve Fernandinho'da olabilseydi muhtemelen bu maç 2'de kalmazdı.

Mancini acaba Hazard'ı durdurmak için Eboue'nin önünde Sabri'yi oynatır mı ?

Ne Burak ne de Hajrovic Milner'ın bugün yaptıklarını yapamaz bana göre...

Mancini acaba Hazard'ı durdurmak için Eboue'nin önünde Sabri'yi oynatır mı ?

Ne Burak ne de Hajrovic Milner'ın bugün yaptıklarını yapamaz bana göre...

aynı diziliş devam edersek zaten sağ forvet burak sağ iç de melo, melo halleder ama merkezi ceyhun ne yapar şüpheliyim

Çeptalk

Geri
Üst Alt