# Fabian Schär

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Fabian-Schar-Switzerland.jpg

MEVKİ : Stoper

Doğum : 20/12/1991

UYRUK: İsviçre
148.png

İSTATİSTİKLER
MAÇ GOL ASİST

c1.png
Super LEAGUE 49 9 2

el.png
Europa LEAGUE 15 4 -

cl.png
CHAM .LEAGUE 11 2 1

scc.png
İsviçre KUPASI 8 - 1

İsviçre futbolu ve Basel'in yükselen defans oyuncularından biri kendisi. Mevsim başında Tottenham'ın daha önce de Dortmund'un ilgisi vardı ama transferi gerçekleşmedi.

Daha üst düzey liglere gitmeden ilgilenmemiz gereken isimlerden biri diyen düşünmekteyim.

ÖZELLİKLER

_ Pas Becerisi (Standart stoperlerin çok üzerinde)

_ Pozisyon Bilgisi ( Yaşına göre üst düzey)

Gelecek vadeden bir oyuncu sezon sonu düşünülebilir fakat bir Doria sempatizanı olduğum için onu daha çok isterdim.

Tabi Marsilya'ya transfer oldu artık zora girdi transferi fakat birde olaya şöyle bakalım acaba Schaer , Doria kadar sert ve oturaklı bir oyun sergiliyor mu ?

Schaer'i iyi takip ettim. Bizim ligimizde Semih ile mükemmel ikili olurlar. Bütün özellikleri birbirini tamamlar diye düşünüyorum.

Bir diğer bu tarz isim de Alex(Cruzeiro) olur. Ki kendisi Doria'dan şu an daha iyi zaten.

Schar çok iyi bir stoper de Semih'le iyi bir ikili olacaklarını sanmıyorum.

İkisi de yanında lider özellikli bir stoperle oynayacak tarzda adamlar.

Stoperde tecrübe çok çok önemli o yüzden 2 genç oyuncuya emanet etmek doğru olmaz.

Semih'in yerine düşünülecekse iyi bir transfer olabilir. Yanına Ujfa tarzı bir adam şart ama.

Bununla on sozlesme yapmamiz gerekiyor, istemesek sonra bile satariz en az 10 milyon euro eder bu cocuk.

Yonetim ilgilenmiyor bile neyin davasi :D Donk,Ugur,Serdarla ilgilenmekte su an yonetim :D

Chedjou-Schaer olmaz. Bir tane Ufjalusi tarzında sert, tecrübeli bir stoper lazım. O zaman ya Chedjou gönderilecek yada Schaer alınmayacak.

Hoffenheim'de sadece 3 maçta ve 177 dakika oynayabilmiş. Bence devre arası alınabilir.

Cok iyi stoper. Milli takim da iyi oynuyor. Hoffenheim da neden yedek anlamis degilim. Bize gereken tarz stoper ama sadece bu yetmez, biz direk partnerini de bulmaliyiz.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Fabian Schär candır kariyerinede iyi başlamıştı niye yedek kaldığını anlamıyorum çok isterim gerçekten gelmesini

Ama Schär yanında sert güçlü bir stoper ile harika olabilir Sakho-Schär mesela

Geri
Üst Alt