Facebook'ta 10 Milyon Galatasaray Taraftarı

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray resmi Facebook hesabı 10.000.000 takipçiye ulaştı. :)

w1bE1Y.png

Galatasaray - Istanbul - Club de sport | Facebook

Twitter'da ne kadar ? Bu aziz yeni yeni yumurtalar çıkardımı ?

B_19491_GSKLOGO_B.jpg

Facebook'ta 10 Milyon Taraftara Ulaştık!

Sosyal medya iletişimini başarıyla yürüterek bu konudaki liderliğini uzun süredir kimselere kaptırmayan Türk sporunun öncüsü, ilklerin ve enlerin takımı Galatasaray rakiplerine örnek olmaya devam ediyor.

Galatasaray Spor Kulübü, Facebook sayfası üzerinden 10 milyon kişiye ulaşıp en fazla beğeniyi toplayarak ülkemizde 10 Milyon barajını aşan ilk sayfa oldu! Aynı zamanda Türkiye’de profesyonel spor kulüpleri arasındaki birinciliğini korudu. Kulübümüz, ulaştığı bu sayıyla dünyada da profesyonel futbol spor kulüpleri arasında üst sıralarda yer almaya devam etti.

Galatasaray dünyasında meydana gelen tüm gelişmeleri anında takip etme fırsatıyla birlikte, yaratılan interaktif iletişim ortamıyla taraftarlarımızın da soru, görüş ve yorumlarını iletmelerine olanak tanıyan, Galatasaray markalarına ait tüm kampanya ve uygulamalara yer verilen ve birbirinden farklı pek çok çekiliş /yarışmalarla sürpriz hediyeler kazanma imkanı sunan Galatasaray - Istanbul - Club de sport | Facebook 'ı takip ederek desteklerini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler!

Sayı olarak üstünüz ama sadece o kadar. Güç, destek, katkı ,... o sayıya göre çok düşük.

O 10 milyona ayda 1 tl kulübe verin dense o sayı kim bilir kaça iner.

Yarısı fake

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sayı olarak üstünüz ama sadece o kadar. Güç, destek, katkı ,... o sayıya göre çok düşük.

O 10 milyona ayda 1 tl kulübe verin dense o sayı kim bilir kaça iner.

Ayda 100 tl ve daha fazlasını verecek olanlarında sayısı hayli fazladır bence. Mesela kulüp öyle bir şey yapsın ben veririm her ay 100 lira. Benim gibi 100bin kişi olsa ayda 10 milyon lira eder ki bence 100bin kişi vardır.

Ayda 100 tl ve daha fazlasını verecek olanlarında sayısı hayli fazladır bence. Mesela kulüp öyle bir şey yapsın ben veririm her ay 100 lira. Benim gibi 100bin kişi olsa ayda 10 milyon lira eder ki bence 100bin kişi vardır.

Böyle bir üyelik sistemi kurulmalı hata belirli bir oranda oy kullanma hakkına sahip olmalı. Mesela 1000 kişi bir oy demek.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

ben bi de faceyi sildim

abimin de yok

çatay kamkiminde face kapalı

+3 ekle panpa

bir proje yaparsin, ayda 1 tl versen, 1 milyon kisi üyelik yapsa, ayda 1 milyon tl yapar

bu parayi da örnegin altyapi'ya harcarsin veya 3 proje sunarsin, taraftar en cok hangisini begenirse, bu parayi oraya aktarirsin

Hesabı yıllar önce dondurmuştum acaba işliyor mu ?

Geri
Üst Alt