GSC Portal Faruk Süren: “Türkiye’nin Guardiola’sı olur”

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
hamza_P7K2Z.jpg

Göreve geleli çok kısa süre olmasına rağmen Galatasaray’da müthiş bir değişim başlatan Hamza Hamzaoğlu’na camianın her kesiminden destek yağıyor…

Detaylar GSC Portal'da...

Ben de Hamza Hoca'ya güveniyorum ama sadece 2 maçta beklenti çok yükseldi. Kadronun bir buçuk senedir rezalet oynayan futbolculardan oluştuğunu unutmamak gerek, umarım hayal kırıklığı olmaz.

2 maçta guardiola 2 maç yenilince hikmet karaman olmasın sonra.

Guardiola bambaşka bir örnek oluyor sanki. Bana Simeone'yi anımsatıyor. Belki yeni Fatih Terim örneği de verebiliriz ama Guardiola'nın hem geliş tarzı hem de kendi teknik direktörlük tarzı bambaşka. Milan - Inter denedi bu kendi Guardiola'mızı bulalım diye. İkisi de sadece genç ve karizma olunca yeter sandı ki Milan hala öyle sanıyor , başaramadılar işte. Hamza Hoca'nın oynatmayı çalıştığı futbol Simeone tarzına da yakın ama daha çok kanatları da kullanarak Ancelotti'nin 4-4-2'si gibi oynatmak istiyor.

aradan 3-4 ay gecsin öyle konusuruz
hemen gaza gelip sonra yine rezil olmak var
belki 2 hafta sonra mala baglayacak ya da tsli tayfa yine bir tdnin basini ezecek
her sey olabilir

Falcao nasil 55m euroysa, Burak en az 40m euro eder gibi laf demish :asd22:

Sağ beksiz, forvetsiz ve bir kanadı kırık olan takımla neler yapabilir soru işareti. Bir forvet transferi rezil Türkiye liginde şampiyon olmak için yeter..

Mancini de iceride gumbur gumbur gidiyordu.Bir de deplasmanda gormek lazim.

Oğlum ne seviyoruz be ülke olarak hemen gaza gelmeyi.

I am the one who knocks!

öff her bir şeyi niye bu kadar abartıyoruz ya.1maç oynamışız onda da öyle süper falan oynamadık,sadece istek daha fazlaydı.Bi bekleyelim 10 maç anca o zaman net konuşşuruz.

Normal türkiye modasi. hemen guardiola yapariz :)
bende destek cikiyorum ve ümitliyimde ama dur hele.

Yav arkadaşlar forumun yazıları küçüldü.Nasıl çözerim fikri olan varmı?

Süren başkan bari sen yapma bunu yahu. :)

Dur adam biraz kafasında ki fikirleri göstersin bize, ondan sonra tartışırız ne oalcağını.

Başarı dileklerimizi iletmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok şu an.

Sen bi konuşmayaydın iyiydi.

1 beraberlik 1 mağlubiyet sonrası ultraslan bağırmasın istifa diye?

Geri
Üst Alt