GSC Portal Faruk Süren: "Yeniden aday olacağım!"

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
faruk_suren_298472.jpeg

Galatasaray Kulübünün Eski Başkanı Faruk Süren, Haber Türk Gazetesi'nden Balçiçek İlter'e çok konuşulacak açıklamalar yaptı…

Detaylar GSC Portal'da!

Açıklamalarda çok ince noktalar var.

Sonunda mevzu Türkiye'nin durumuna çıkıyor, iyi şeyler yaparsanız, görünenin bir tık üstünü görürseniz sizin ayağınızı kaydırırlar, barındırmazlar o mevkilerde.

Hani Galatasaray ilk 10'a girecekmiş, yabancı yatırım ortaklığı olacakmış falan bunlar hayal, profesyonellik falan da. Kısacası bizden bir halt olmaz, Ünal Aysal da her ne kadar çok büyük yanlış yapmış olsa da bu yüzden gitti.

Fenerbahçe ve şike konusunda saçmalamış

Hiç bir yerde saçmalamamış.

Türkiye de işler kapalı kapılar ardında dönüyor (maalesef ki)

Fenerbahçe'yi çok rahat sıkıştırmak mümkündü bu diplomatik tavırla.

Aysal ise popülizmi seçti ve bana göre de bugün kaçtığında en az tepkiyi nasıl alırım diye bir dik duruş masalı uydurdu tamamen.

Yoksa kendisine biraz inansam bunları yaptığına zerre güvensem ardından ağıtlar yakardım şu an.

Her sene konuşur zor zamanlarda elini taşın altına koymaz

Liseliler, İnan Kıraç vb. hakkında söyledikleri, Aysal'ın popüzmini eleştirmesi çok mantıklı noktalar. Şu Lise kültürü gibi saçma, realitesi olmayan ve sadece liselilerin hegemonyasını pekiştiren dilden uzaklaşmadıkça ne taraftara ait ne de dünya çapında bir kulüp olabiliriz.

Şöyle anlıyorum, bu zor süreç geçecek, ara dönem sonrası siz aday olacaksınız?
Olabilir tabii. Neden olmayayım?

Kusura bakma ama zor süreç geçtikten sonra aday olman demek o an ki yönetime ana avrat küfür etmek gibi bir şey.

Hiç bir yerde saçmalamamış.

Türkiye de işler kapalı kapılar ardında dönüyor (maalesef ki)

Fenerbahçe'yi çok rahat sıkıştırmak mümkündü bu diplomatik tavırla.

Aysal ise popülizmi seçti ve bana göre de bugün kaçtığında en az tepkiyi nasıl alırım diye bir dik duruş masalı uydurdu tamamen.

Yoksa kendisine biraz inansam bunları yaptığına zerre güvensem ardından ağıtlar yakardım şu an.

3 Temmuz zaten çok alaturka oldu, böyle bir yarası var rakibinin, sen niye üzerine gidiyorsun? Zaten herkes uğraşıyor, sen bırak bari.

Ben bu cümleden diplomatik tavır falan değil sus hiç ses çıkarma gibi bir anlam çıkardım.Aysal popülizmi seçti neye göre?Bu kirli düzene karşı yapması gerekenleri yaptı.

3 Temmuz zaten çok alaturka oldu, böyle bir yarası var rakibinin, sen niye üzerine gidiyorsun? Zaten herkes uğraşıyor, sen bırak bari.

Ben bu cümleden diplomatik tavır falan değil sus hiç ses çıkarma gibi bir anlam çıkardım.Aysal popülizmi seçti neye göre?Bu kirli düzene karşı yapması gerekenleri yaptı.

%C3%BCnal-aysal-fikret-orman-y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-demir%C3%B6ren_663564.jpg

Ben asla başbakan/cumhurbaşkanı veya devlete karşı dik bir duruş sergilemek gibi bir amacı olduğunu düşünmüyorum.

aysa kaçmıştır bu kadar basit 4.yıldız sezonunda bırakıp gitmiştir bizi daha da savunan varsa göremeyen varsa ne diyelim

Bir Aysalci olarak Aysalın kaçtığına katılıyorum. Yanlış yapmıştır, yolu açık olsun.

%C3%BCnal-aysal-fikret-orman-y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-demir%C3%B6ren_663564.jpg

Ben asla başbakan/cumhurbaşkanı veya devlete karşı dik bir duruş sergilemek gibi bir amacı olduğunu düşünmüyorum.

Bu fotoğrafa göre mi duruşunu sorgulayalım.Bu süreçte Aysal'dan ne beklenildiğini anlamadım.Federasyonlarla kavga etmesin, Fb ile kavga etmesin, bunlara güç veren siyasi iradeye tepki gösterip kulübü siyasete sokmasın ama laf değil icraat yapsın.Kimsenin cesaret edemeyeceği açıklamalar yapıldı kusura bakmayın, zaten düzene karşı bu tavrı sonunu getirdi.Bu toplantıya katılmaktan kendisinin de rahatsız olduğunu düşünüyorum ama kendisi yüzünden siyasetin Galatasaray'a daha fazla zarar vermesini önlemek için gitmek zorunda hissetti belki.

tapatalk

Liseliler konusunda soyledikleri icler acisi.İnan kirac kim ya taraftar baskanini bile secemeyecek mi buna sormadan.Nasil bir kulubuz boyle ya ic yapimiz cok karisik.Bu borc bataginda bile ahkam kesen agalar varmis icerde.Bunlardan kurtulmadikca korkarim ki bu senelerimizi cok arar olacagiz cok.

Galatasaray'da iade-i itibar yapılması gereken bir kişi varsa bu isim kesinlikle Faruk Süren'dir. Şuan için sadece efsane başkan olarak tanınması ve her başkanlık döneminde geri dönmesi için kampanyalar yapılması gerekirken o zaman ki dönemde sözde büyük Galatasaraylıların güçlü medya organlarıyla birlik yapıp operasyon yapılması sonucu zorla indirilmiştir ve bugün birçok Galatasaraylı Faruk Süren ile ilgili yanlış fikirlere sahiptir. Umarım bu problem bir şekilde çözülür ve Faruk Süren geri dönüp kazanamadıklarını da kazanır.

1922304_856922190993067_1393678015_n.jpg

Instagram

cemuzanGalatasaray icin guzel haber. Uefa ve Super Cup'tan sonra Champions League 'de gelir artik/ Good News for Galatasaray. After Uefa Cup and Super Cup. CL Cup could be next in few years. @cemuzan #cemuzan #cimbom #galatasararay

Geri
Üst Alt