Fatih Terim der ki: "Hiç gül bahçesinde çalışmadım"

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
DfzPC96X0AAjko4.jpg

Fatih Terim: "Galatasaray'da hep zorluk, yokluk içinde çalıştım. Futbolculara paralarını ödeyemedik, ceplerimizden verdik. Futbolcular, Florya personelinin maaşlarını aralarında toplayıp ödedi. Hiç gül bahçesinde çalışmadım ki. Yine hep birlikte zorluklara göğüs gereceğiz."

haziran 2018

bu sözün sezon başı itibariyle yaşanmaya başladıgını düşünmekteyim,paylaşmak istedim

Mancini için "adama transfer yapmadılar. O yüzden başarılı olamadı" diyenler bu sezon olası bir başarısızlıkta aynı cümleyi Terim için kurmayacaktır eminim.
Yönetimsel olarak öyle büyük bir hata yapıldı ki ben şahsen hocaya hiçbir şey diyemem. Her olumsuz sonuçta Abdül ve Mustafa benden galiz küfürler yiyeceklerdir.

Mancini için "adama transfer yapmadılar. O yüzden başarılı olamadı" diyenler bu sezon olası bir başarısızlıkta aynı cümleyi Terim için kurmayacaktır eminim.

Bu sezon başarısız olduğumuzda kimse Hoca'ya tek bir laf etmez. Bu kadar salak değil taraftar. Yönetimin ağzını, yüzünü seveceğiz ama.

Atlanılan bir gönderme var Galatasaray'ın kurulduğu yer gülizardır ; etrafı sarı ve kırmızı güllerle kaplı olduğundan renklerimiz buradan gelir buraya da atıftır...Fatih Hoca galatasaray tarihine geçmek istediğini hedefim bir gün Baba Gündüzü geçmek dediğinde belli etmişti...Bu döneminde de bir avrupa zaferi elde ederse muhaliflerinin bile gözünde galatasarayın spor tarihinde ali sami yen'den sonraki başkanlar dahil en önemli adam olacağının bilincinde ince görelim lütfen

devre arasına kadar sabredelim.içerdeki maçlar halledilir bi şekilde,deplasmana çözüm bulacagız.

devre arasına kadar sabredelim.içerdeki maçlar halledilir bi şekilde,deplasmana çözüm bulacagız.
ki kaldı 15 deplasman bunların da 3ünü kaybetsek 4ünde de berabere kalsak hepi topu 6 deplasman kazansak yetecek içeride en fazla 2 defa berabere kalsak o da...Ki devre arası da takviye gelir devre arasına kadar 6 deplasmandan 2 tanesini kazanamaz mıyız yani?

Forvet hariç hocanın elinde geçen senekinden daha alternatifli, daha üst seviye 1 takım var. Ndiaye ve emre akbaba çok iyi hamlelerdi. aynı şekilde onyekuru da öyle. Şl de de her dönem olan kura şansı bu sene fazlasıyla yanımızdaydı. denk 1 kura çektik ve ben gruptan çıkacağımızı da düşünüyorum. Ocak ayında duruma göre modeste ve 1 sağlam stoperle farklı bir seviye olur takım

Son düzenleme:
Forvet hariç hocanın elinde geçen senekinden daha alternatifli, daha üst seviye 1 takım var. Ndiaye ve emre akbaba çok iyi hamlelerdi. aynı şekilde onyekuru da öyle. Şl de de her dönem olan kura şansı bu sene fazlasıyla yanımızdaydı. denk 1 kura çektik ve ben gruptan çıkacağımızı da düşünüyorum. Ocak ayında duruma göre modeste ve 1 sağlam stoperle farklı bir seviye olur takım
Musl-597890.webp

Atlanılan bir gönderme var Galatasaray'ın kurulduğu yer gülizardır ; etrafı sarı ve kırmızı güllerle kaplı olduğundan renklerimiz buradan gelir buraya da atıftır...Fatih Hoca galatasaray tarihine geçmek istediğini hedefim bir gün Baba Gündüzü geçmek dediğinde belli etmişti...Bu döneminde de bir avrupa zaferi elde ederse muhaliflerinin bile gözünde galatasarayın spor tarihinde ali sami yen'den sonraki başkanlar dahil en önemli adam olacağının bilincinde ince görelim lütfen
Bugunku mac nasıl biterse bitsin ben gayet ümitliyim.deplasmanda sinan çeker fişi devre arasına kadar

Reis kusura bakma ama ne anlatiyon

Hocaya biat etmeyen ben cimbomluyum.demesin.
Emrindeyiz IMPARATORRR

Bu saatten sonra cl de olası bir başarısızlıkta hocaya gram suç bulmam.1 değil 2 forvet istedi alamadı beceriksizler.Hatta kolayca şampiyon olacağımız lig bile sakata girdi.

ya forvetsiz sampiyon olursak eminim kimse bizi unutmazdi. tarihe altin harflerle yazdirirdik ismimizi

tabi 1905 tl ye calısıyor sonucta haklı

Geri
Üst Alt