Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.ağır diye popescunun kevgir olduğu maçları koysak burdan bükreşe yol olur
bize hızlı çevik atik ve bir o kadarda aklı selim bir stoper lazım
Sedar da her kritik pozisyonda ya penaltı yaptırıyor ya tartışmalı pozisyon çıkarıyor ya kendini sakatlıyor ya rakibi sakatlıyor ya sarı kart alıyor ya da kırmızı kart alıyor bela anasını satayım...
uğur bey sizlerde pek tabi ki çok iyi hatırlıcaksınız ki popescunun geldiği ve oynadığı dönemlerde müthiş eleştiriler aldığı hepimizin malumu ben yanlış hatırlıyor isem şayet düzeltinizPopescu'yu mu eleştirdiniz üstat??? Ben kaçar...
uğur bey sizlerde pek tabi ki çok iyi hatırlıcaksınız ki popescunun geldiği ve oynadığı dönemlerde müthiş eleştiriler aldığı hepimizin malumu ben yanlış hatırlıyor isem şayet düzeltiniz
iyi forumlar
barcelona kaptanı olarak geldi evet ben kötü adamdı demiyorum zatenÜstat seni severim de bu bahsi kapatalım yahu adam barcelona kaptanı olarak geldi bize...
Popescu'nun formsuzluğu sarı kırmızılı camiayı isyan noktasına getirdi. Sahada adeta kaçak güreşen, hiç riske girmeyen Popescu ile kaprisleriyle sorun yaratan ancak buna karşın kötü oynamaya devam eden Filipescu, Rumenler arasında en çok tepki gören iki isim.
Milliyet
06.10.1997 - 00:00, Son Güncelleme: 06.10.1997 - 00:01
barcelona kaptanı olarak geldi evet ben kötü adamdı demiyorum zaten
frank de boer de öyle geldi ama ben aldığı eleştirilerden bahsediyorum oynadığı dönemlerde
farzı misal o güne ait bir milliyet haberi sizlere tekrar o günleri anımsatır belki