Fatih Terim'in Oyuncu Takıntıları

Herşey tamamda cidden hocadan iyi biliyorum diyen var mı her yaptığına bişey bulunup laf söyleniyor, hayır yani adamın yaptıkları ortada şapkayı önünüze koyun, bizden, senden, benden iyi anlıyor ve uyguluyor adam arkasında durmak varken neden saçma sapan şeylerle eleştiriyoruz, yermeye çalışıyoruz böyle yapınca elimize, elinize ne geçiyor başkanın yaptığı sözleşme üstünden bile hoca eleştiriliyor böyle saçma şey olur mu ya.

Valla katiliyorum. Fatih Terim transfer isini beceremiyor, beceremedi. Fatih hoca bolgeleri soyleyecek ve transfer komitesi + scout ekibi pozisyonlari dolduracak. Bunu bi ara soyledigimde (2-3 ay olmustur en fazla) linc edilmistim!

Ama bence erken isyan bayragini aciyorsunuz (kamp baslamis olsa bile, kaliteli adam gecte gelse kalitesini belli eder). Sezon basi kampini zaten 80% kendi takiminda da yapiyordur. Fegh gibi sakat gelmesin yeter!

Ben isyan bayragini veya elestirmek icin biraz daha beklemeyi uygun goruyorum.

NOT: Eray ile uzatirlarsa ilk defa iyi bi kufur ederim ama, ondan sonra yine susar beklerim.

alper,ekici ve salihten verim alamadı fenerbahce ve bu oyuncular patlayacak öyle mi?salihin sözleşmesi seneye bitiyo.yaşı 24.ekici 28 yaşında,hep sakat.alper 27 yaşında,mevkisi neresi belli değil.neyse iyi akşamlar

Bana göre Tudor'u geri getirip, gereken temizliğin 2.dalgasını yaptırmalı ve yeni transferleri yapmasına izin vermeliyiz. Akabinde de transfer dönemi bittiğinde kovup Terim' i geri getirmeliyiz.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir kaç arkadaş ne demek istediğimi anlamış. Ben Fatih hocayı yermek için yazmadım bunları. Guardiola ile değişmem Fatih hocayı. Başarılı olacaksak özgün stilimiz ve ekolümüz ile oluruz ve buda Fatih hocayla olur. Ama bazı gerçekleri de görmek lazım ki ilerde yine aynı sıkıntıya düşmeyelim. 2011-2014 arası ligi domine ettik ama sonrasında her anlamda çöktük çünkü yaşlanan kadroyu alttan tutabilecek genç futbolcu jenerasyonunu hazırlamadık. Halbuki sırf türk oyuncularda bile müthiş bir jenerasyon geldi ama biz bunları ıskaladık. Soruyorum size: Cenk Tosun, Oğuzhan, Gökhan Töre, Kerim Frei, Tolgay Arslan, Okay Yokuşlu niye alınmadı o dönemde? Fatih hoca tutturdu Alper de Alper diye. Bjk aldı bunları 2 kere üst üste şampiyonluk ve CL de başarı geldi. İşte ben bunu eleştiriyorum. Fatih hoca'nın genç yetenekleri kapma konusunda yetersiz olduğunu düşünüyorum. Şimdi zor durumdayız ama yine bu konuda ayakta uyuyoruz. Yine BJK 3. olmasına rağmen topluyor genç yetenekleri. Günlük başarılarla bi yere varamayız. Fatih hoca artık uzun vadeli planlama yapmalı.

Her hocanın takıntısı vardır konusulacak bir durum yok

Barış Alıcı ve Eljif Elmas performanslarını görenleri buraya alalım. Bizim müthiş altyapı yeteneklerimiz daha yanındakine pas atmaktan aciz.

bahsettiğin şeyin fatih terimle alakası nedir ? kulüpte para mı var genç yetenek transfer edelim ?

ayrıca Galatasaray genç futbolcuların gelişmesi için uygun bir kulüp değil. alalım 3 sene geliştirelim satalım diye plan yaparsın ilk senede taraftar genç yeteneklere çöp muamelesi yapar.

kaç sene şampiyon olmamaya tahammülümüz var ? bu sene şampiyon olamazsak en fazla 1 sene daha şans veririz fatih hocaya. öbür senede olamazsak hoca gider. sen böyle bir sistemde hoca olsan genç futbolcu yetiştirmeye çalışırmısın ?

bize genç olsa dahi hazır kendini kanıtlamış topçu lazım.

tv de sabahtan akşama kadar hikaye anlatıyorlar yok alt yapıya yönelmek lazımmış yok bilmem ne ....

genç futbolculara yönelelim ilk başarısızlıkta ilk linç edecekler bugün genç alalım diyenler olur.

biz aynı bugünlerde olduğu gibi finansal açıdan darda olduğumuz zamanlarda gençlere yöneliriz ancak.

alt yapımızdan da yedek çıksın yeter.

Geri
Üst Alt