Fear the Walking Dead (2015 –)

Ağustos ayında başlayacakmış. TWD'yi beklerken izleriz.

ilk bölüm yayınlanmıs ve düşmüş.

TWD son sezon bildiğin sıçtı duygusal işleyeceğiz diye iyice piskoloji dizisine döndü, umarım bu öyle yapmaz

Telltale Games'in The Walking Dead oyununu dizi yapsınlar cok daha iyi tutar. Ozellikle de ilk sezon mukemmeldi.

Lee Everett'in askerleriyiz :D

VLromZ.jpg

Son düzenleme:
İlk 2 bölümü izledim güzel başladı,bence kalite artarak devam edecek.
The walking dead ile yakınlaşma evrelerinde dizi tavan yapar.Yönetmenler akıllı hamleler yaparsa
Twd:7 ve 8.sezon _____ Ftwd:3 ve 4.sezon insanların asla unutamayacağı dizi olabilir.
Bu sezonlarda diziyi kapalı sürekli aynı mekanlarda kalmalarından ziyade birleşim sezonları-ve bu iki dizinin birlikte devam edeceği sezonlarda resident evil misali ortamlarda bulunmalılar.
Gerektiğinden fazla psikoloji işlemeye başladı twd.

+Edit bu dizi güncel günü baz alırken kesinlikle twd zaman olarak geride göstermeleri gerekiyor,aşırı saçma olur öyle bi amatörlük olmaz zaten Twd ile Ftwd 'nin şuan aynı zamanda olmasını kastediyorum.Hiçmi haberleri vs olmayacak.
Twd Ftwd 'den Minimum 1 sezon önde dizinin birleşmesi için burda zamanı hızlı akıtabilirler veya dizi fazla bölüm cıkarabilir + sezon aralarını kısa tutabilir bolca sezon yapmak için.

Son düzenleme:
Fena başlamadı. Özellikle 2. bölümü beğendim. Gelecek sezonlarda TWD ile FTWD'yi mantıklı bir biçimde kesiştirirlerse ortaya efsane bir şey çıkabilir :) Cliff Curtis seçimi çok yerinde olmuş bence...

Fena başlamadı. Özellikle 2. bölümü beğendim. Gelecek sezonlarda TWD ile FTWD'yi mantıklı bir biçimde kesiştirirlerse ortaya efsane bir şey çıkabilir :) Cliff Curtis seçimi çok yerinde olmuş bence...
Aynen öyle abi,dediğim gibi şuan beni epey heyecanlandırdı bu dizilerin geleceğini düşünmek.İnanılmaz zevkli bi hale gelebilir bu diziler,yaklaşık 3 sezon sonra.

Bu diziye(Walking Dead dahil) 40 dakika çok az geliyor, ne ara başlayıp bitiyor çözemiyorum.

Çig köfte filan yapsa tam Urfali bir tipi var.

olayların nasıl başladığını anlatan, güzide dizimiz.

ben olsam snuff tarzı çekerdim bu diziyi dünya yanarken insanların medenice davranması gerçekçi değil. toplu kıyımlar, yağmalar, kan vahşet ne var ne yok koyacaksın diziye. ilk 2 bölüm güzel ayrıca.

Ben olsam Walking Dead in İstanbul versiyonunu çekerdim.oyunculara para vermeye de gerek yok zombi çok..
Kara mizah olurdu ne güzel

t★p★t★p★

2. sezon ilk bölümü şimdi izledim. Hiç fena başlamadı beğendim. The Walking Dead dizisinden ümidi kestim lakin bu diziden ümitliyim. Umarım yanıltmazlar.

2 sezonda hala olduğu gibi duruyor başlayamadım bi türlü.

Telltale Games'in The Walking Dead oyununu dizi yapsınlar cok daha iyi tutar. Ozellikle de ilk sezon mukemmeldi.

Lee Everett'in askerleriyiz :D

VLromZ.jpg

bu reisin sonu çok acıklıydı yav. clemanyan da büyük yıldız gerçekten

The Walking Dead'in tadını veriyor mu beyler ? Ona göre başlayacağım buna da.

Geri
Üst Alt