Feghouli Al-Nasr Yolunda!

Mert Aydinli

Taçsız Kral
Al-Nasr, bir süredir transfer etmek için Cezayir Milli Takımı'nın yıldızı Sofiane Feghouli'yi takip ediyor."

Al Nasr - Feghouli' haberinin/iddiasının kaynağı kendileri. Haberin içinde Suudi Arabistan Ligi takımlarının önümüzdeki yaz transfer döneminde kadroya katmak için ilgilendikleri futbolculardan bahsedilmiş. Bunlardan birisi de Sofiane Feghouli.

Sahte Monchi Feghoulinin bizde düsük bir serbest kalma maddesi var diye haberi dogrulamismiydi sanki? 4,5 milyon falan gibi bir rakam var aklimda.

Sezon sonu ayrılacağını düşünüyorum.

Bu sene performansı düştü. Yaşı da 31 oluyor.

Severim, ama sezonun ilk devreleri yatmasından bıktım artık. Arap atı gibi sonradan açılıyor ama işleri zora sokuyor.

Talibi varsa, güzel bir miktar karşılığında gönderilmeli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Severim, ama sezonun ilk devreleri yatmasından bıktım artık. Arap atı gibi sonradan açılıyor ama işleri zora sokuyor.

Talibi varsa, güzel bir miktar karşılığında gönderilmeli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sezonun ilk yarıları zaten takım da form tutamıyor. Adam ikinci yarı takımla birlikte uçuyor zaten.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 aylık performansa bonuslarla birlikte neredeyse 5 milyon euro para veriyoruz geldiği zaman hak ediyordu ama şuan bu para çok yüksek feg in parasına emre Kılınç, mhy ve 3. Bir oyuncu alınıyor o kadar yüklü bir maliyeti var

seneye satılamayacak yaşa geldi, satılabiliyorsa satılsın yoksa babel gibi elimizde patlayacak.

Sat sat sat 4 5 ne verirlerse sat adamin yillik ucreti fahis acaip kara geceriz belhanda faghouli acilen satilmali fiyata bakmadan maas butcesini asagi cemek sart

Şu zu arap ülkeler transfer haberlerinden bıktık artık

Her hafta böyle 5-10 haber çıkıyor

belhanda, feghouli, falcao, maicon, babel ve diagne gibi maliyetli oyunculari kadroda tutmamak lazim

parasini hak eden oyuncu yok surada.

Geri
Üst Alt