Feghouli'ye Fransa'dan Talip Çıktı!

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
feh.webp

Spor Toto Süper Lig'de sezonu Galatasaray formasıyla şampiyon olarak tamamlayan Sofiane Feghouli'ye Fransa'dan talip var.

Gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Rennes'in Cezayirli kanat oyuncusuna teklif yaptığı iddia edildi. Önümüzdeki sezon Galatasaray'la UEFA Şampiyonlar Ligi arenasında boy gösterecek Feghouli'nin ise bu teklife "hayır" cevabı verdiği öğrenildi.

Rennes Teknik Direktörü Sabri Lamouchi'nin Feghouli'nin alternatifi olarak PSG'den ayrılan Hatem Ben Arfa'yı düşündüğü ifade edildi. Geride kalan sezonda sarı kırmızılı formayla 31 resmi maça çıkan Feghouli 7 gol ve 10 asistle oynadı.

Sabah

Bu adam bir sezon boyunca ne yaptı ?

Şimdi takımdan ayrılmış olsa, keli dışında aklımda iz bırakan hiç bir yanı yok..

Ama keitam öyle miydi, "Kara Mambam" benim.. @Danyal Artemis istemsizce aklıma geldin reis.

gideceğini sanmıyorum. Kariyerin de ilk defa kupa kazandı zannedersem, +CL de oynayacak ve şuan aldığı parayı hiçbir kulüp veremez

Feghouli 'yi gerçekten satabilirsek direk Adama Traore 'ye sulanalım ...

Rennes ne yav.

ciguliye iyi teklif gelmediği sürece satılmamalı bence çünkü iyi bir kamp dönemi sonrası çok önemli bir silah olacaktır geçen yıl tüm yaz sakattı fit olmadığı bir sezon geçirdi gerçek ciguliyi göremedik

Bizde aldığı parayı kimse vermez, ek olarak Rennes’den daha iyi bir kulübüz. Feghouli yerine koyup düşününce mantıksız geliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla zarar etmiyorsak satalim ama fransada vergi sosyal odemeler vs derken bizden aldigi parayi almasi icin 6-7m vermeleri gerekir gercekci degil

Bu eğer tendonu yırttıysa çünkü ameliyat olacağım diyor yine ilk kampa zor yetişir. Kopma durumu yok kopsa 7 ay yoktu büyük risk almış bu yıl sakat sakat oynayarak.

Bu adam 5 ay sakat degil miydi e lig biteli daha 10 gun oldu temmuzda ligi acsak 40 gun ordan desen 50 gune iyilesebilecek mi buyuk soru isareti.

Ben sakat oldugunu bilmiyordum kamp yiyince kendine gelirndiye dusunuyordum fakat sakatlik isi can sıkıcı yine performans veremeyebilir.
Hiç umut bağlamadan 6-7 kim ne veriyorsa yapistirip daha performansli oyunculara parayı yatirmak gerekir.

Psg veremez la buna bu kadar ücret,bizim etimiz ne budumuz ne net 4 m euro bir topçuya 4 yıllık basıyoz gitmez tabii,bi de sakatım ameliyat olmam lazım diyo...

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CL'de hiç bir şey yapamayız bu adamla okutmak lazım birilerine

Elimizde patladı resmen. Geçen sezonki performansıyla oynayacaksa yazık olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt