Felipe Melo'nun Menajerinden Açıklama!

Mert Aydinli

Taçsız Kral
Felipe Melo'nun menajeri Eduardo Cornacini: "Transfer haberleri ben de gazetelerden okudum. Felipe Melo beni arayarak bilgi almamı istedi. Kendisine henüz gelen bir teklif olmadığını söyledim." (Fox Sports)

Şaka maka iş ciddiye biniyor gibi, hayırlısı.

Adam kendi kendini transfer ettirecek bu gidisle, zira bizim beceriksizlere kalsak Melo yu bile alamazlar kendi gayretleri ile.

Melo ayıp oluyor menejer ne iş çık gel kimseye danışmadan

BlBfWNzIgAIEITm.jpg

Ne Melosu arkadaslar yaaa, cidden akillanmayacaksiniz siz!

Zaten para yok, olan (sattiklarimizdan vesaire) parayi da en az 3 yil once olmus bitmis adamlara basalim. Te Allahim yaa.

Ulan bari Drogbayida cagirin anasini satayim

Gelsin Fernando+Donk'u bu yaşıyla şeyinde sallar
Ama o gelecek diye 2 forvet ve 1 teknik becerisi yüksek orta saha alamayacaksak kalsın

Gelsin ligi donunda sallar. Yok drogbayı,popescuyu da çağıralim gibi klişe laflar gereksiz. Kop gel aslan.

a.çakara göre melo ülkeye bile giriş yapamazmış kriminal bir olayı varmış :)

Umarım gelir, bu sefer işi zor o dövdüğü Riera bile bu takımın %90'ın dan karakterliydi.

Gelsin Fernando+Donk'u bu yaşıyla şeyinde sallar
Ama o gelecek diye 2 forvet ve 1 teknik becerisi yüksek orta saha alamayacaksak kalsın
planlanan 2 forvet + 1 stoper .

12 yabancimiz var. Maicon gitse desek tam 14 oluyor. Melo + Sneijder icin 2 kisi daha gitmesi gerek. Bana kalsa onyekuru beyinsizini yollardim

Adam gibi adam
Kop gel Aslanım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben size gidecekleri tahminen söyliyim. Mariano, Ömer, Eren, Tarık, Sinan, Maicon, Rodrigues, Henry

Sneijder, Melo, Alan, Scout, Scout, Scout, Scout

Gelir.. Olay biter

Geri
Üst Alt