Fellaini ile 4 Yıllık Ön Sözleşme İmzalandı İddiası!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
AMK Spor gazetesinin haberine göre Galatasaray sezon sonu M.United ile olan kontratı sona erecek olan 30 yaşında ki Belçika'lı orta saha oyuncusu M.Fellaini ile 4 +1 yıllık ön sözleşme imzaladı.

Transferin durumu şmapiyonluk ve yönetimin devamına bağlı olacak. Cimbom böylece Ndiaye'nin boşluğunu bonservis vermeden doldurmuş olacak.​

Eger bu ve Asamoah bonservissiz gelirlerse helal olsun derim. Dursunu aninda gecmis olurlar

Asamoah yalandı bu da yalan , bu habere inananın aklını seveyim.

''Galatasaray'ın beni transfer etmesi, Fellaini'yi kadrosuna katmasından daha kolay.''

- José Mourinho

Nedense inanmadim bu habere.

Bu sezon EPL'de 12 maç 3 gol CL'de 2 maç 1 gol 1 asist.
Mou'nun özel oyuncularından biri olduğunu da göze alırsak bırakmayacağı açık bu adamı.

Anlastigimizdan fellaininin haberi var mı acaba.

''Galatasaray'ın beni transfer etmesi, Fellaini'yi kadrosuna katmasından daha kolay.''

- José Mourinho

O zaman Tudor, şimdi ise Terim var takımın basında. terim'in mou ile arasındaki bağı düşünürsek mou hayırlı olsun diyebiliriz takımımıza.

Boş verin Fellaini 'yi de Asamoah 'a sözleşme imzalatmaya uğraşalım ...

Haber kendi içinde bile çelişiyor Galatsaray kulübü şahıslardan bağımsızdır sanki esnaflar lokantasına toplu ekmek anlaşması mı yapıyorsun ? Yok şampiyonluk yok yönetimmiş ne alaksı var bunlarka transferin

Ben de şu kısmına takıldım; 30 yaşındaki adamla neden 4+1 yıllık anlaşma?

1 Mourinho 2 GScimbom forumundaki Fellaini sevdasını anlayamadım gitti ... :confused:

Fellaini GS ye gelir mi bilmem ama mourinho boş yapıyor hadi uzatsın da sözleşmesini görelim. O kadar kredisi varsa united da uzatsın bakalım fellaini ile.

Geri
Üst Alt