Fenerbahçe, Bünyamin Balcı ve Haji Wright ile İlgileniyor

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Fenerbahçe ve Antalyaspor'dan transfer zirvesi!

Sarı lacivertliler, Bünyamin Balcı ve Haji Wright ile ilgileniyor.

A Spor

İlgilenmeseler şaşardım zaten. İrfan gibi girer umarım bunlara

:d

ilgilendiğimiz topçuları aldınız
bizle şampiyonluk yaşamış topçuları aldınız
almak istemediğiniz ama sırf biz ilgileniyoruz diye araya girip fiyat yükseltip bize transfer yaptırmadınız.

şampiyon olamadınız gene olamayacaksınız :))

rahmetli mustafa cengiz ile başlayan şuanda da devam eden araya giren kulüpler yüzünden fiyatı artan oyunculardan uzaklasmamız o kadar doğru hamle ki. görüyoruz şimdi hallerini :))

mert hakan örneği var en yakın. sezon basından beri 30dk oynayabilmiş 3 sarısı var. kuduruyordur kenarda kuduruyor. :d

Son düzenleme:
bu adamdaki gaassaray kompleki uzaya asti

stoperleri çöp gidip sağ bek/kanat ve forvet alıyorlar

Bünyamin'i izlediğim her büyük maçta hiç beğenmedim. Wright da Cagne gibi açık alan oyuncusu izlenimini veriyor. Dünya Kupası'nda golü olduğu ve genç olduğu için satışı Cagne'den daha kolay olur ama yine de riskli bence.

Yuklu bonservis verip daha da batsinlar. Nerde cop var toplasinlar. Elde, Icardi, Gomis, BAY gibi adamlar varken Haji Wright'a bonservis verme gafletine dusmemiz sacma olurdu zaten.

Bunlar akillanmayacak. Insallah alirlar.

Haji Wright gibi 3 tane adamları var bunlar neyin peşinde anlamadım winner oyuncu peşinde olmaları lazım, akıllanmıyorlar bir türlü

10s cakis yesinler

Bünyamin ilk 11 oynatirlar osayi yerine

10s cakis yesinler

Bünyamin ilk 11 oynatirlar osayi yerine
Osayi defansta pozisyon alma-ofsayt gibi konularda defolu bir adam ama onun yerine Bünyamin' in oynaması net dinamizm kaybı getirir Fb ye. Bünyamin' in öne çıkan herhangi bir olumlu özelliğini göremedim...

50 tane aynı topcu var

Geri
Üst Alt