Haber Fenerbahçe, Diego Carlos ile İlgileniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Sky Sports'un haberine göre; sarı-lacivertli ekip, Diego Carlos transferi için kulübü Aston Villa ile yaptığı görüşmelerde ilerleme kaydetti.

Sanirim bundan once 6 tane stoperden ret yemisler;

Medina
Tuta
Lloyd Kelly
Pavlovic
Danso
Skriniar

baska varmi hatirlamiyorum.

Fab itine haber girdirttiler kendilerine Pavloviç yazılınca bunu bokladılar vasat masat diye. Şimdi yalayacaklar.

Şaşırmadım

IMG_1875.jpeg

Hep aynı taktik. Kimi alacak olsalar GS de istedi diyerek algı yapıyorlar. Sonra transfer edince de transfer çalımı yaptık havaları.

Yav çalım malım niye bu kadar dert ediyorsunuz biz kendi işimize bakmalıyız kimi alırlarsa alsınlar bunlar gudubet yol olmaz biz doğru hamle yapalım yeter.

Lan fabrizyo kaçlıksın it parası neyse verelim iki tur da biz binelim

Ligin kaderini değiştirir. Yönetim istifa!

Bir an önce birilerini alsınlarda bizimkilerin sırtına binelim, malesef çark böyle işliyor. Bizde uyuyoruz popüler kültüre hak ediyorlar çünkü. Fener kimseyi almasa bunlar şubata kadar bekleyecek çünkü

Becao'ya denk derim bu herif için. Ben Becao'yu beğeniyodum Serie A'dayken, zaten Inter falan ilgilenmişti bir dönem. Sakatlık sorunu yaşamasa ve vites düşürmese sertliğiyle, savunma bilgisiyle ve hava hakimiyetiyle fark yaratırdı. Bu herifin ayağı falan daha iyi aslında

Yalnız €13m bonservis €4m maaş skandal bir harcama iki ay sonra 32 yaşına girecek ve aşil sakatlığıyla fiziksel çöküş sürecine girmiş bir stoper için. Hoş Fb savunma hattı orta sahaya kadar çıkmıyor ve her türlü kalite katar ama iyi transfer demek güç

oyuncuyu hic izlemedim tanimiyorum ama saglam calim oldugu suphesiz

Biz buna talip olmamışız ki bize önerilmiş bu eleman. He biz istediysek de fenere gittiyse onun vizyonunu seveyim diyor kendisine başarısızlıklarla dolu bir kariyer diliyorum. Çalım falan değil bu eleman, geçiniz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt