Fenerbahçe Federasyona Başvuruyor; 19 Değil, 28!

ilgileniyorum hemen ..

Renkdas simdi baktim onun twitlerine oda bu konu ile ilgili yazi yazacakmis. Ben kendi capimda netten yaptigim arastirmalar ile turkiye futbol sampiyonasi ve milli kumenin bir tff organisyasyonu olmadigini kanisina vardim. Turkiye futbol sampiyonasini tffden farkli bir kurum turkiye spor kurumu diye bir kurum organize etmis sonrada o kurum kapatilmis milli kume ise uc buyuk sehrin yoneticileri ile organize edilmis yani tam olarak tff ile bir baglantilari yokmus o yillar saniyorsam tff o yillarda sadece klup lisanslari ve milli takimdan sorumluydu 1950 li yillarin sonlarina dogru profosyonel bir yapiya donustu eger imkanin varsa bu ayrintilarida iletirmiain ona?

1. melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu 9 May

taklitler asıllarını yaşatır.

2. Melih Pekcan ‏@twtMeL 37 sn.

@melihsabanoglu +bu konuda arkadaşlardan talep gelmeye devam ediyor abi . pic.twitter.com/AqOllsE1qr

Şimdi cevap vermiş sağolsun..

1. Melih Pekcan ‏@twtMeL 20 dk.
    2. @melihsabanoglu türk futbol tarihini ve Galatasaray'ın başarılarını iyi bilen biri olarak bu konu hakkında bir yazı derlemeniz+

3. melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu 18 dk.

@twtMeL yazıyı yazınca sizinle paylaşırım. (ama 10 gün sonra filan.) müsterih olun. selam ve sevgilerimle.

4. Melih Pekcan ‏@twtMeL şimdi

@melihsabanoglu Çok teşekkür ederiz abi ilgilendiğiniz için. sevgi ve saygılarımızla..

1. melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu 19 dk.

@twtMeL sevgili adaşım. öncelikle ilgin için sağol. bu konuda bir yazı yazacağım. ayrıca gstv'de de bir söyleşi yayınlanacak.

Başka işiniz gücünüz yok mu sizin?

Bana göre

Galatasaray-19

Fenerbahçe- 18

Beşiktaş- 11

Trabzonspor-7

Bursaspor-1

dir şampiyonluklarda.

Hele Beşiktaş'a verilen o 2 şampiyonluk kadar saçma bir şey yok, bir de bu şimdi.

Herkes bir tek Beşiktaş'a verildi diye biliyor fakat FB'ye de aynı şekilde bir şampiyonluk verildi.

Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Tapatalk

Muhafizgücü klubunden resmi aciklama bekliyoruz. "Biz fener gibi o dönemler sike yapmadık onların yerine bizi lige alın" diye.. :)

Algı yönlendirmesine başlamışlar...Aziz Yıldırım "19. şampiyonluğumuz ama gerçekte 28. şampiyonluğumuz kutlu olsun" falan demiş...Muhtemelen medyada algısal çalışmalar başlayacak. Bu böyle dikte ettirilecek. Muhtemel bir 4. yıldızı takamama durumunda iş ciddiye binecek.....

Algı yönlendirmesine başlamışlar...Aziz Yıldırım "19. şampiyonluğumuz ama gerçekte 28. şampiyonluğumuz kutlu olsun" falan demiş...Muhtemelen medyada algısal çalışmalar başlayacak. Bu böyle dikte ettirilecek. Muhtemel bir 4. yıldızı takamama durumunda iş ciddiye binecek.....

Bu yıldızı önce ben takıcam yok sen değil ben takıcam davası çok saçma bir durum.Azizinde dediğin gibi bu algıyı yaratma çabası daha saçma bir durum.

Bu yıldızı önce ben takıcam yok sen değil ben takıcam davası çok saçma bir durum.Azizinde dediğin gibi bu algıyı yaratma çabası daha saçma bir durum.

Öyle tabi ama böyle çocukluklar yapan Fenerbahçe.O kadar amatör ve kompleksliler ki 1 şampiyonluğun hesabıyla ona göre "büyüklük" tanımlamaları yapıyorlar.

Aziz Yıldırım ne dedi : "Galatasaray'a 4. yıldızı taktırmayacağım"...Böyle bir kulüp başkanı olabilir mi ? Kendi takımının başarısından çok Galatasaray'a olan kompleksi ön planda....

Bjk ağlayarak 2 şampiyonluk aldı, fb de keza 1 şampiyonluk..Bunların rastlama zamanı yıldızların ilk defa verilmesi ve Galatasaray'ın 3. yıldızı takma durumuna gelmesi. Galatasaray 3. yıldızı takan ilk takım olunca fb ertesi sezon yıldızlı formalar tasarladı, o taktığı 2 yıldızın verdiği ezikliği kapatmak için(fakat asıl eziklik bu davranıştı)..Formada benzer o kadar çok yıldız olunca "hürgeneral forması" adını verdiler formaya...Resmen mahalle takımı bunlar,profesyonel falan değiller...

En büyüğüm diyorsan neden kanıtlamaya çalışıyorsun ? Çünkü olmadığını biliyorsun ve kompleks yapıyorsun :

Geri
Üst Alt