Fenerbahçe, Jorge Sampaoli'ye Teklifte Bulundu

Güney Amerika'da inanılmaz iyi işler yapmıştı. Özellikle Şili'de yaptıklarıyla tüm dünyanın takip ettiği biriydi. Sevilla aldı kendisini ve orada da bana göre başarılı oldu.

Arjantin'de ise beklentiyi karşılayamadı. Bana göre tek suçlu Sampaoli'de değildi. O takım aşırı bozuk bir kadroydu. Dünya Kupası'na götürmesi bile aslında başarıdır.

3-5-2 sistemini en iyi oynatan hocalardan biridir. Bu sene başarılı olması zor. Çok yaşlı ve kötü bir kadro var. Ancak bu seneyi pas geçip önümüzdeki seneyi düşünüyorlarsa çok doğru isim bence.

Türkiye'deki baskı ortamını da kaldırabilir. Güney Amerika'da buradan daha sert taraftarlar var.

Umarım gelmez . Gelirse de umarım bir anda her şeyi mükemmel hale getirmesini beklerler .

Jorgeman hayırlı olsun diyebilir miyiz?

Kocaman cocuman koeman corgeman diye gider.

Kocaman kabus gibi çöktü kulübe :)

Umarım cahil FB taraftarı buna engel olup Ersun'u getirir. Bana göre tam bu ligin hocası. Sampaoli'nin futbolunun 2 gömlek altını oynatmaya çalışan Tudor bile bu ligde belli oranda başarılı oldu.

Eğer istenilen kadroyu yapabilirse ligin açık ara en iyi hücum takımı olabilir. Ancak dediğim gibi bu seneyi pas geçmeyi kabul etmeleri gerekiyor.

Bunu Ali Koç başarabilirse önümüzdeki sene çok başka takım yapar.

Cocu geldiğinde nasıl yanlış hamle dediysem bu kez de tam tersini diyorum.

Tabi kral herif inanılmaz harcanıyor.

Yabancı hocaysa niyetleri bizim lig için en uygun isimlerden biri açıkçası.

Tam bizim lige göre herif. Piskopatin teki

vallahi hayranım bu adama. Arjantin'e geldiğinde de sevinmiştim ama o bozuk kadroya istediğini yaptıramadı. Bizim ülkede dünya futbolu takip edilmediği için bilinmiyor tabi ki.

Sadece Arjantin'de yaptığına bakanlar Ersun'un Trabzon'da yaptığı rezillikleri söylemiyor tabiki.

Fatih Hoca bile Galatasaray'da 2002-04 arası kötüydü. Her hocanın bazen yapamadığı dönemler olur.

Sampaoli gelsin istemem Arjantin'de lesti ama Fenerbahce gibi bir camiayla Turkiye gibi bir ulkede kendini bulabilir

Benzeri Bielsa icin gecerli bu adamlar bizim ligte uzun vadede cok buyuk isler yapabilecek adamlar

Gerci Sampaoli bey sansasyonel de bir adam Fener taraftarinin sabirsizligi da dusunulunce gelisi de gidisi de bomba olur gibi

Geri
Üst Alt