Fenerbahçe, Mehmet Topal ile 3 Yıllık Yeni Kontrat İmzalayacak!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
fenerbahce-ye-mehmet-topal-surprizi-6935427_x_3637_o.jpg

F.Bahçe ile 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atacak olan tecrübeli futbolcunun yıllık ücreti 2 milyon 250 bin Euro’ya çıkarılacak.

Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesi sona eren Mehmet Topal ile bu hafta içinde yeni sözleşme imzalayacak.

Daha önce yöneticilerle yaptığı görüşmede, sarı-lacivertli takımda devam etmek istediği mesajını veren ve beklemeye geçen tecrübeli futbolcu ile 3 yıllık yeni kontrat yapılacağı öğrenildi. 2 milyon 50 bin Euro olan yıllık ücreti 2 milyon 250 bin Euro'ya çıkarılacak olan Topal'ın 10 bin Euro'luk maç başı ücreti de devam edecek.

Topal, 4 sezondur Fenerbahçe forması giyiyor.

Sabah

Belli birseydi bosu bosuna millet kendini kandiriyordu burada.

Bu yerlilerdeki zam isteği nedir yahu?

Fenere iyi kazik atmis su paraya bak yahu, iyiki bize gelmedi yoksa 35 ine kadar yillik 2.5 milyon euro oderdik.

Topal fenerin Caner ve Gönül ile birlikte yillardir temeli bu takimin. Ücünün de gitmesini istiyorum. Fenerbahce aptal degilse, Josef´yi de postalar bari. Vitor yada herhangi bir baska TD, yine Jose Topal ikilisi kanu gibi takim cikarip, taraftari hasta edebilir.

Kontratı bittiğinde 7 sezon Fener'de oynamış olacak

Vay be

Şikecilere saplamış Topal. İyide yapmış. Maximum 1 sene daha aynı performansı gösterir sonra yavaş yavaş düşer.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok faydalı oynadı bence çok değil maaşı özellikle bizdeki maaşları düşünce hiç bok atmaya gerek yok

Çok faydalı oynadı bence çok değil maaşı özellikle bizdeki maaşları düşünce hiç bok atmaya gerek yok
Neresi iyi ? Yillik garanti 2.250.000 + 40 resmi macta oynasa (40x10.000=400.000) yani € 2.650.000 eder.

Bunu sen normal karsiliyorsan boyle kazma ve duz oyuncu icin ustelik de yerli, ozaman bu kuluplerin batmasi da normaldir. Mehmet Topal avrupa ya tekrar donsun alacagi o paranin yarisidir.

Bu olay olmayabilir gibi geliyor. İmza atsa şimdiye kadar atardı, Avrupa'dan gelecek teklifleri bekliyorum der, Fatih Hoca gelirse de bize gelir en sonunda tahminimce.

Neresi iyi ? Yillik garanti 2.250.000 + 40 resmi macta oynasa (40x10.000=400.000) yani € 2.650.000 eder.

Bunu sen normal karsiliyorsan boyle kazma ve duz oyuncu icin ustelik de yerli, ozaman bu kuluplerin batmasi da normaldir. Mehmet Topal avrupa ya tekrar donsun alacagi o paranin yarisidir.

Hamit o parayı yattığı yerden alıyor bu sene topal olmasaydı şuan konya net 2. Bitirmişti ayrıca avrupada o paranın yarısını alması normal çünkü vergiler %70 civarı

Hamit o parayı yattığı yerden alıyor bu sene topal olmasaydı şuan konya net 2. Bitirmişti ayrıca avrupada o paranın yarısını alması normal çünkü vergiler %70 civarı
Hamit zaten basli basina bir hata, Hamit ve digerleri cok aliyor diye bunu normal karsilamak dogru degil. Turk oyunculari, ozellikle bu tarz oyuncular icin verecegin para 1.5 milyon euro yu gecmeyecek. Gecerse enayi parasi odersin bu kadar basit. Sonra da FFP cezasini neden yedik deriz millet olarak.

Ispanya ya geri gitsin mesela Topal, alacagi net para 1.3 milyon euro olur. Bizim takimlar zaten enayi parasi odemeye razi gelenek haline gelmis malesef. Sirf Fener icin demiyorum bunu biz de yapiyoruz ayni hatalari. Sanki Topal dan daha iyi oyuncu yokmus gibi veriyoruz ne varsa.

Oyunun iki yonunu de oynamayi beceren bir oyuncu olsa neyse derim ama o da yok.

Hamit zaten basli basina bir hata, Hamit ve digerleri cok aliyor diye bunu normal karsilamak dogru degil. Turk oyunculari, ozellikle bu tarz oyuncular icin verecegin para 1.5 milyon euro yu gecmeyecek. Gecerse enayi parasi odersin bu kadar basit. Ispanya ya geri gitsin mesela Topal, alacagi net para 1.3 milyon euro olur. Bizim takimlar zaten enayi parasi odemeye razi gelenek haline gelmis malesef. Sirf Fener icin demiyorum bunu biz de yapiyoruz ayni hatalari. Sanki Topal dan daha iyi oyuncu yokmus gibi veriyoruz ne varsa.

Oyunun iki yonunu de oynamayi beceren bir oyuncu olsa neyse derim ama o da yok.

Hocam sen olaya neden türk yabancı olarak bakıyorsun ben onu anlamadım şimdi iyi futbolcu kötü futbolcu vardır asıl yabancılar daha fazla kazanmak için bizleri tercih ediyorlar kur ve vergileri düşünürsek katardan sonra biz geliyoruzdur herhalde.. Ben zaten bizdeki maaşları kıyaslayarak yazdım mesajı.. Umut bile 1,7 alıyor yani topal tartışmasınız senenin en iyi topunu oynadı atiba ile beraber..

Topal ve gökhan da fenerin burak ve Selçuk'u olacak ve gereksiz yere sözleşmelerini uzatmış olacaklar.

Neyse topal kazmasindan kurtulduk gibi gökhan balonuda bjk ye gitsinde iyice rahatlayalim.

Yerlilere 200 bin euro dan tek kuruş fazla veren maldır

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamların en iyi oyuncusu topal defansif anlamda kajerle bu olmasaydı 5.falan olurlardı gitse iyi olurdu nereye olursa olsun.

Hocam sen olaya neden türk yabancı olarak bakıyorsun ben onu anlamadım şimdi iyi futbolcu kötü futbolcu vardır asıl yabancılar daha fazla kazanmak için bizleri tercih ediyorlar kur ve vergileri düşünürsek katardan sonra biz geliyoruzdur herhalde.. Ben zaten bizdeki maaşları kıyaslayarak yazdım mesajı.. Umut bile 1,7 alıyor yani topal tartışmasınız senenin en iyi topunu oynadı atiba ile beraber..
Isim yapmis yabancilara zaten otomatikmen daha cok para veriyoruz yoksa adamlar zor geliyor. Ama Carole gibi oyunculari yillik 600-800.000 e alabiliyorsun. Gosterdikleri performans da ortada. Turk oyunculara odedigimiz para kalite/performans acisindan fahis noktalara gelmis. Sabri 1.8, Umut 2, Olcan 2, M. Topal 2.5 bunlar normal degil.

Isim yapmis yabancilara zaten otomatikmen daha cok para veriyoruz yoksa adamlar zor geliyor. Ama Carole gibi oyunculari yillik 600-800.000 e alabiliyorsun. Gosterdikleri performans da ortada. Turk oyunculara odedigimiz para kalite/performans acisindan fahis noktalara gelmis. Sabri 1.8, Umut 2, Olcan 2, M. Topal 2.5 bunlar normal degil.

Aynı oyunu atıyorum josef oynamış olsaydı ben yine aynısını yazardım ben isme bakarak yada uyruğuna bakarak yorumlamadım yani bu oyunun karşılığı budur bok atmaya gerek yok yani ondan bahsediyorum .. Keşke 5 verseler uefa tepelerinde zaten o ayrı konu

İyi topçu bence hakkı o para.Avrupada 2.5 olmasa bile 1.5-2 kazanır zaten.
Yabancı hayranlığı yapmaya gerek yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynı oyunu atıyorum josef oynamış olsaydı ben yine aynısını yazardım ben isme bakarak yada uyruğuna bakarak yorumlamadım yani bu oyunun karşılığı budur bok atmaya gerek yok yani ondan bahsediyorum .. Keşke 5 verseler uefa tepelerinde zaten o ayrı konu
Bizim takimlarin hepsi icin gecerli bu dediklerim, eger bu borclari durdurmak istiyorlarsa artik max 1.5-2 milyon euro maas tan fazla vermemiler, ekstra oyuncu olmadiktan sonra bu maas i ben olsam 1-1.5 milyon euro ile sinirlandiririm. Parayi begenmiyorlarsa Avrupa dan takim arasinlar kendilerine, bu yabanci kuralin kalkmasini bu yuzden istemedik mi>? Biz de diger takimlarda gider Avrupa dan mesela Ligue 2 den veya Belcika/Hollanda da dan daha genc ve ucuza en az ayni performansi gosterecek adamlar aliriz.

Artik ornek olarak dedim, Topal icin 2.5 milyon euro yu normal buluyoruz, bu Josef de olsa ayni seyi derdim. Bu hep o yabanci kurali oldugu donemden gelme aliskanlik malesef. Yoksa Fener istedigini versin hatta batsin beni ilgilendirmez tabi ama artik insallah bizimkiler bu hatalardan ders almistir umarim.

Geri
Üst Alt