- 16 Haziran 2010
- 204.143
- 156.230
- 6.838
Kisaca 5 yildizi kabul etmiyoruz demisler resmi olarak. Ali Koc bu gece aglar kesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gülüp geçersin renktaş. Kronik cehaletle mücadele olmaz.Bu işin şakası yok artik, klüp en sert tepkiyi vermeli.
Resmen ülke sirke dönmeye başladı, ligden düşme kalksın diyenler.
Hatta geçen Beşiktaş denilen manyak takim şampiyonluk kutlayacağını felan söylüyordu.
Yani kimse kurallari felan tanimamaya başladı, yarin birisi çıkıp tanımıyorum şampiyon benim derse ne yapicaz?
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeşim gülüp geçilecek bir olay değil ki bu.Gülüp geçersin renktaş. Kronik cehaletle mücadele olmaz.
Zaten böyle yıldız falan gibi skimsonik bir konuyla gündem olan bir kuruma ancak gülebilirsin. Tepki geldikçe daha da ileri gidecekler, bunu gösterdiler defalarca.
Harbi öyle mi demiş o bjkli çocuk? Yazık, daha genç yaşta beyni gitmiş.Kardeşim gülüp geçilecek bir olay değil ki bu.
Geçen bir okulun önünden geçiyorum Galatasaray formali bir çocuk var, Beşiktaşlı arkadaşıyla konuşuyor işte şampiyon olduk felan diye Beşiktaşlı çocuk "seni kandırmışlar asil şampiyon biziz" dedi.
Yani buna önlem almazsan bu cehalet tv"lere kadar yayılır ve bir bakmışsın sende bu durumu kabullenirsin.
O çocuğu geç olmadan aldırmak lazım.Kardeşim gülüp geçilecek bir olay değil ki bu.
Geçen bir okulun önünden geçiyorum Galatasaray formali bir çocuk var, Beşiktaşlı arkadaşıyla konuşuyor işte şampiyon olduk felan diye Beşiktaşlı çocuk "seni kandırmışlar asil şampiyon biziz" dedi.
Yani buna önlem almazsan bu cehalet tv"lere kadar yayılır ve bir bakmışsın sende bu durumu kabullenirsin.
Okullarda konuşulanları görseniz, neler neler. 1. Sınıf öğrencileri Türkiye kupası aldık o daha önemli diye Galatasarayli çocukları aglatiyorlardi bugünHarbi öyle mi demiş o bjkli çocuk? Yazık, daha genç yaşta beyni gitmiş.
O zaman 5 yıldızli formayla çıkmasını desteklerim işteyildiz basina galatasaray kulubune 1m euro ceza bedeli odenmesine karar verilmis olup tekrarinda ceza bedeli iki katina cikartilacaktir.