Fenerbahçe, Seremoni'de 5 Yıldızlı Forma Giydiği İçin PFDK'ya Sevk Edildi!

Kisaca 5 yildizi kabul etmiyoruz demisler resmi olarak. Ali Koc bu gece aglar kesin.

Bu işin şakası yok artik, klüp en sert tepkiyi vermeli.
Resmen ülke sirke dönmeye başladı, ligden düşme kalksın diyenler.
Hatta geçen Beşiktaş denilen manyak takim şampiyonluk kutlayacağını felan söylüyordu.

Yani kimse kurallari felan tanimamaya başladı, yarin birisi çıkıp tanımıyorum şampiyon benim derse ne yapicaz?

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu işin şakası yok artik, klüp en sert tepkiyi vermeli.
Resmen ülke sirke dönmeye başladı, ligden düşme kalksın diyenler.
Hatta geçen Beşiktaş denilen manyak takim şampiyonluk kutlayacağını felan söylüyordu.

Yani kimse kurallari felan tanimamaya başladı, yarin birisi çıkıp tanımıyorum şampiyon benim derse ne yapicaz?

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gülüp geçersin renktaş. Kronik cehaletle mücadele olmaz.

Zaten böyle yıldız falan gibi skimsonik bir konuyla gündem olan bir kuruma ancak gülebilirsin. Tepki geldikçe daha da ileri gidecekler, bunu gösterdiler defalarca.

Belli oldu TFF Baskan'i yeniden secilmeyecek malum fenev ne isterse o oluyor,. Neyse giderayak birkac temsili ceza takmis oldular. Tesekkur ederiz ama yetmez onu da belirtelim.

Gülüp geçersin renktaş. Kronik cehaletle mücadele olmaz.

Zaten böyle yıldız falan gibi skimsonik bir konuyla gündem olan bir kuruma ancak gülebilirsin. Tepki geldikçe daha da ileri gidecekler, bunu gösterdiler defalarca.
Kardeşim gülüp geçilecek bir olay değil ki bu.
Geçen bir okulun önünden geçiyorum Galatasaray formali bir çocuk var, Beşiktaşlı arkadaşıyla konuşuyor işte şampiyon olduk felan diye Beşiktaşlı çocuk "seni kandırmışlar asil şampiyon biziz" dedi.
Yani buna önlem almazsan bu cehalet tv"lere kadar yayılır ve bir bakmışsın sende bu durumu kabullenirsin.

Geçen bir okulun önünden geçiyorum Galatasaray formali bir çocuk var, Beşiktaşlı arkadaşıyla konuşuyor işte şampiyon olduk felan diye Beşiktaşlı çocuk "seni kandırmışlar asil şampiyon biziz" dedi.
Yani buna önlem almazsan bu cehalet tv"lere kadar yayılır ve bir bakmışsın sende bu durumu kabullenirsin.
Harbi öyle mi demiş o bjkli çocuk? Yazık, daha genç yaşta beyni gitmiş.

O çocuğu geç olmadan aldırmak lazım.

Abi birisi nesnel bir gerçeği inkar noktasındaysa onunla gerçekten baş edemezsin. Yani nasıl ki düz dünyacılarla muhatap olmuyorsan bunlarla da olmanın bir manası yok. Zaten beyinsiz insanlar ilgi çekmek için yapıyorlar bu tip şeyleri.

Harbi öyle mi demiş o bjkli çocuk? Yazık, daha genç yaşta beyni gitmiş.
Okullarda konuşulanları görseniz, neler neler. 1. Sınıf öğrencileri Türkiye kupası aldık o daha önemli diye Galatasarayli çocukları aglatiyorlardi bugün😄😄 bizim 5 yıldızımız var diyorlar. Babaları öyle avutuyor. Yoksa geçen hafta hepsi ben büyüyünce Galatasarayli olucam şimdi olursam babam üzülür diyorlardi

büyük ihtimal para cezasi verirler

tekrarlanirsa para cezasi daha yüksek olur, belki puan silme tehdidi gelebilir

yildiz basina galatasaray kulubune 1m euro ceza bedeli odenmesine karar verilmis olup tekrarinda ceza bedeli iki katina cikartilacaktir.

1686681794210.webp

Logo daha tescil edilmemiş.Puma geçen sene de böyle paylaşmış logoyu yav :D

Geri
Üst Alt