Fenerbahçe: "Yeniden yargılama yolunun açılmasını destekliyoruz"

Bu arada tvlere çıkıp yeniden yargılamaların yapılmasını isteyen Barolar başkanı niye bu kadar istekli diyodum kendi kendime

Meğer adam Nihat Özdemir'in şahsi avukatıymış

Tam uefa'nın kişilerin cezalarını açıklama zamanı.

Diğer davaları bilmem ama, Fenerbahçe+Şike olayı şöyledir;

Ortada bir cinayet vardır, ölen belli, katil belli. Katil Fenerbahçe'dir örnek içinde.

Şike sayfalarca delil ve tapeler ile ispatlanmış ve mahkemelerce kabul edilmiş. Bundan henüz ceza almayanlar, suçlama tamamen düşsün dava yeniden görülsün ve affedilelim derdindeler.

Hapishanelerde ki 10.000'lerce suçlularında ''bizi yeniden yargılayın ve mahkeme bitene kadar serbest bırakın'' deme hakkı çıkar bu ortadam.

Hiç sağlıklı bir ortama gidilmiyor.

Diğerlerine katılıyorum ama boldladığın kısım yanlış. Yapılacak düzenlemeyle "Özel Yetkili Mahkemeler" kaldırılıp bu mahkemelerin gördüğü davalar ve verilen cezalar düşerek ilgili ama "Özel Yetkili" olmayan mahkemelerde davalar tekrar görülecek.

Hapisanelerdeki 10binlerce suçlunun davaları Ağır Ceza, Sulh Ceza vs. gibi mahkemelerde görülen davalar. Bu mahkemeler ile ilgili bir düzenleme olmadığından buradaki insanların böyle deme gibi bir durumu olmayacak.

Benim burada vardığım sonuç başta FB olmak üzere Ergenekon ,Balyoz ve kamuya malolmuş diğer davalarda "Özel Yetkili Mahkemelerin" hükümetin talimatları ile karara varmış algısının olması, yani yargılama bağımsız yapılamadı. İşte bu davalar mahkemeler tarafından tekrar görülüp değerlendirilince hiç kimsenin "cemaat, faiz lobisi, paralel devlet vs. " gibi grupların bize karşı kastı var deme lüksü olmayacak. Suçlu cezasını bulacak.

Şimdi olayı çözdüm. Meğer Aziz 12numaradaki kopillerden akıl alıyormuş. :D

Bdsn6VgCQAACiLh.jpg

Ya siyaset bunları kendini kurtarmak için kurban seçti belki aklanırlar belki yine ceza alırlar ama günah keçisi gibiler.

Ülkede adalet varsa ceza almalılar kendi başkanları şike yaptığını itiraf etti geçen seneki mali kongrelerinde.

Şikeyi tescil ettirmedikleri mahkeme kalmayınca dünyada, olayın en baştan bi daha başlamasına karar verdiler. Yine yeni yeniden.

10 yaşında çocuk bile başa çevirdiği oyunu ikinci kez oynamıyor lan.

Hani bunlar ulusalciydi, ne oldu simdi?? dansözler sizi , dansöz gibi kiviriyorsunuz kivirin kivirin omurgasiz serefsizler.

Alpay Köse: "UEFA'nın kararı değişmeyecek"

Uluslararası Spor Hukuku konusunda uzman avukat Alpay Köse, yeniden yargılama olsa bile UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'la ilgili kararında değişiklik yapmayacağını ifade etti.

Şike davasının yeniden yapılma ihtimali nedeniyle harekete geçen Fenerbahçe avukatları, aynı zamanda Avrupa Kupaları'na katılma yasağını da ortadan kaldırmak için çalışıyor.

UEFA'nın tutumu ise çok iyimser görünmüyor. Uluslararası Spor Hukuku konusunda uzman, İstanbul Üniversitesi Spor Hukuku Komisyonu Başkanı, avukat Alpay Köse, yaptığı açıklamada, ''UEFA kararını vermiştir. İç hukukun ne yönde karar verdiğine bakmaz. UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'la ilgili kararı şike yapıldı şeklindedir. Bundan sonra ülke içerisinde yeniden yargılama olsa bile bu karar değişmez'' dedi. Köse, Yargıtay'ın mahkemenin kararını bozarak "Şike yapılmadı" demesi durumunda bile UEFA'nın kararının değişmeyeceğini belirtti.

İyi bari sonunda biri hatırlatma gereği duymuş.

İşte günler önce bundan bahsediyordum.

Discovery cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt