Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
5fa6eed30f254417fc572ae2.jpg

Hakem camiasındaki başıboşluğa bir dur demek gerekiyor
Basın mensuplarına açıklamalar yapan Fenerbahçe Yöneticisi: "Konyaspor maçı itibarıyla Fenerbahçe aleyhine ve rakiplerin lehine olan pozisyon takdirlerindeki dengeler tamamen şaştı ve bu dozaj her hafta artarak devam ediyor. Konuşuyoruz, iyi anlaşmaya çalışıyoruz, yönetime geldiğimizden beri iyi mesajlar veriyoruz ama artık burada gerçekten hakem camiasındaki başıboşluğa bir dur demek gerekiyor" açıklamasını yaptı.

Serdar Tatlı'nın topa girmesi gerek
"Ben öncelikle futbol kamuoyuna şunu söylemek istiyorum; bizler hata ile art niyet arasındaki farkı görebilecek insanlarız. Biraz futbol izleyen insanlar bu maçta olanları hata olarak yorumlayamazlar. Bakıyorum, kalecimize altıpasta yapılan bir hareket var, aleyhimize penaltı veriliyor. İnanılır gibi değil. Serdar, sadece 'top kafamdan elime çarptı' demesiyle sarı kart görüyor ve bana göre VAR’da penaltı verince ikinci sarının bence yolunu yaptı. Dolayısıyla artık Serdar Tatlı’nın yani bu hakem hiyerarşisinde en yüksekte olan kişi Sayın Serdar Tatlı’nın artık topa girmesi gerektiğini düşünüyorum. Böyle garip garip atamalar, garip garip röportajlar, garip garip kararlar özellikle Fenerbahçemizin aleyhine. Son derece sessiz, sakin, olayları uzaktan izleyen bir MHK. Dolayısıyla artık bu saatten sonra kendisi elini taşın altına koysun, ortaya çıksın. Kendi aralarında mı bir toplantı yapar, canlı yayına bağlanıp futbol kamuoyunun yüreğine su serpecek, içimizi ferahlatacak açıklamalar mı yapar… Ama artık kesinlikle bu düzenin böyle gitmeyeceği aşikardır."

Öte yandan Selahattin Baki, hakem grubuna 'ayar' çekilmesi gerektiğini savundu ve işin tadının kaçtığını söyledi. Baki, "Adım atmayı düşünüyoruz. Zaten ne dedim demin? Artık dozaj artıyor. Ortam gerilmesin, zaten dünyada bin tane problem var, ülkemizde kendimize ait bin tane problem var. Biz ekstra problem yaratmak istemiyoruz. O yüzden hep diyalog yolunu seçtik. Ama daha önce Fenerbahçe’nin sabrının sınandığı zaman işin nerelere gideceği çok görüldü. Fenerbahçe defalarca test edildi, galip gelmiştir. Onun için biz yoruluruz ama Fenerbahçe olarak mücadeleyi bırakmayız. Lütfen bunu herkes bilsin. Tekrar ediyorum; Sayın Serdar Tatlı’nın artık burada gerçekten kendi hakem grubuna sahip mi çıkması gerekiyor? Ayar çekmesi gerekiyor. Yani tam sokak lisanı, bir ayar çekmesi gerekiyor. İşin tadı kaçıyor Böyle futbol olmaz" açıklamasını yaptı.

"Türk futbol yorumcularında infial var"
Maçlardaki hakem kararlarında standart olmamasıyla ilgili olarak Selahattin Baki, "Büyük farklılıklar olduğunu düşünüyorum. Denge şaştı. Artık bu futbol yorumcularının da yorumlarına kulak vermek gerekiyor. Demin baktım, ciddi anlamda infial var Türk futbol yorumcularında" dedi.

Haberler

ulan ne istiyosunuz maçı ali koç mu yönetsin çıkıp doymadınız mı daha tff mhk ne bok varsa sizin adamlardan toplanıyor oraya
tetikçi rıdvan herkese sallıyo paso itler

1 penaltı 1 kırmızı yetmiyor zorlanıyoruz daha fazlasını bekliyoruz demiş

İstedikleri adalet vs değil.Kendi aleyhlerinde haklı bile olsa penaltı çalınmasın,kart gösterilmesin.Çünkü bizim takım tırt bunlar olmazsa şampiyon olamayız diyorlar.

ulan ne istiyosunuz maçı ali koç mu yönetsin çıkıp doymadınız mı daha tff mhk ne bok varsa sizin adamlardan toplanıyor oraya
tetikçi rıdvan herkese sallıyo paso itler
Rodellegaya valencia penalti yapmis. Kimse soylemiyor. Herkes altayla olan pozisyonu soyluyor. Adami öldürduler resmen

Adamlarda hiç yüz yok.Hiç utanma yok.
Bizim bağırmamız gereken ortamda bu namussuzlar bağırıyor.

Bunlar öyle güzel rezil edilir ki bizde ne başkan vae nede yönettici.Daha doğrusu bunlar bizde varda Galatasaraylı değiller..

medyada spor programlarında inanılmaz algı yapılıyor..bir tane şeytan var evlere şenlik.Bizdki çapsız yöneticiler Bu şerefsize hala Galatasarayı yorumlatıyorlar.

hepssini geçtim ekonomiiyi,sponsoru,transferleri bunlar umrunda değil.Bunlarda yetersiz olabilirsin, beceremeyebilirsin çok normal..
Ama bu klübün hakkını çatır çatır savunmuyorsan defolup ggideceksin.Galatasaraylıyım diye laf ebeliği yapmayacaksın.

Bunların hepsi aynı..O polatından aysalına dursun özebeğinden mustafa cengizine kadar aynı haltt..Ama bu genel kuruldanda böyle adamların başkan ve yönetici çıkması çok normal.

Penaltıyi tekrarlatmazsan bu aç kopekler de hirlar böyle.. fbye ne kadar taviz verirsen fazlasını ister..

Maçları direkt Fenerli yöneticiler yönetsinler bunu istiyorlar herhalde.

sent via GSC

Bunlara sadece iki kelime ile cevap vermek yeter: fener ağlaaamaaa...

bunlar da istiyor ki her maç rakip kırmızı görsün her maç 2 penaltı kazanalım rakip bize dokundu mu faul çalınsın biz adamlara tekme attık mı kart değil faul bile çalınmasın. Gol yersek bir bahane üretip yediğimiz gol iptal olsun gerekirse hakem bizim için gol atsın

insanda utanma olacak dicem ama i bile fazla bunlara Allah'ın adaleti şaşmaz.

Geri
Üst Alt