Fenerbahçe'de, Baroni ile Yollar Ayrıldı

Murat KILIÇ

10 Numara!
Yabancı kısıtlamasından dolayı baroniyle yolları ayırmak zorunda kalınmıştır denildi!

bos.gif

2009-2010 sezonundan bu yana Fenerbahçemize başarıyla hizmet eden Brezilyalı oyuncumuz Cristian Oliveira Baroni ile Türkiye Futbol Federasyonunun getirmiş olduğu yabancı oyuncu kısıtlaması nedeniyle bugün itibariyle zorunlu olarak yollarımız ayrılmıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu‚ 31 Ağustos 2014 Pazar günü oynanacak olan Karabükspor maçı öncesi Cristian Baroniye bir teşekkür plaketi takdim edecektir.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Cristian Baroniye kulübümüzün kapılarının ileriki dönemde de açık olacağını belirterek‚ bugüne kadar kulübümüz için vermiş olduğu tüm emek için teşekkür eder‚ bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Romantik uğurlamışlar. Alex geldi aklıma.:asd:

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama;

2009-2010 sezonundan bu yana Fenerbahçemize başarıyla hizmet eden Brezilyalı oyuncumuz Cristian Oliveira Baroni ile Türkiye Futbol Federasyonu’nun getirmiş olduğu yabancı oyuncu kısıtlaması nedeniyle bugün itibariyle zorunlu olarak yollarımız ayrılmıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 31 Ağustos 2014 Pazar günü oynanacak olan Karabükspor maçı öncesi Cristian Baroni’ye bir teşekkür plaketi takdim edecektir.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Cristian Baroni’ye kulübümüzün kapılarının ileriki dönemde de açık olacağını belirterek, bugüne kadar kulübümüz için vermiş olduğu tüm emek için teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz.

Yöneticisinden taraftarına bu kadar dangalağın bir araya toplandığı bir kulüp daha görmedim yemin ediyorum.... :2aloh1:

"yabancı oyuncu kısıtlaması nedeniyle bugün itibariyle zorunlu olarak yollarımız ayrılmıştır."

Sizin yüzünüzden işte.

Yobo ve Krasic'i gönderemediler hala. Stoch-Holmen kiralik, Cristian para ödenerek gönderildi.

Bu cöp oyunculari kim ister ki allahini seversen ya? Diger ikisini de para verip yollayacaklar gibi duruyor.

Fener'de de en az bizdeki kadar kötü/gereksiz futbolcu var aslında ama ilk 11'de direk oynatabilecekleri yerli oyuncu sayıları bize göre çok fazla maalesef.

Onlarda Volkan (Mert), Gökhan Gönül, Caner, Emre, Alper, Topal varken bizde Semih, Selçuk, Burak ve zorlama ile Olcan var sadece, biz bunlardan da Semih dışında memnun değiliz ya neyse..

Ek olarak, Fener'deki yerlilerin çoğu kaleci ve defansif bölgede olduğu için yabancı haklarını hücuma yönelik futbolculardan kullanabiliyorlar, bu da bir avantaj.

OOOH soğuk su için giden paraların üzerine

Geri
Üst Alt