Fenerbahçe'de Emenike Krizi!

Melih Akan

Berlin Panteri
12102014_Fenerbahce-de-Emenike-krizi.jpg

Fenerbahçe'nin, kalan 7 milyon Euro'luk taksiti S.Moskova'ya ödemediğini ve bu nedenle FIFA'nın devreye girebileceğini ifade etti.

Ferbahçe'de Emenike ile Emre arasında yaşanan kavga sıcaklığını korurken, Nijeryalı yıldızın bonservisiyle ilgili de kriz yaşandığı iddia edildi. Nijerya basınında çıkan haberde, sarı-lacivertlilerin, 11 Ağustos 2013'te Spartak Moskova'ya 6 milyon Euro ödediği fakat geriye kalan 7 milyon Euro'yu vermediği belirtiliyor. 7 milyon Euro'luk borcun hepsi Spartak Moskova'ya ödenmeyecek. Bu paranın 650.000 Euroluk kısmının Emenike'nin 12 ile 23 yaşları arasında top koşturduğu takımlara ödenmesi gerektiği ifade ediliyor. Fenerbahçe'nin bu parayı ödememesi durumunda, FIFA'nın devreye girebileceği vurgulandı.

SORUNU ÇÖZ EMRE!

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gaziantep maçında yaşanan tartışma nedeniyle ortaya çıkan Emre-Emenike küskünlüğünü bitirmek için kolları sıvadı. Samandıra'da Emre'yle özel bir görüşme yapan Kartal, kaptanından bu sorunu çözmesini isteyerek, "Sen bu takımın kaptanısın. Bize hem saha içinde hem de saha dışında her zaman yardımcı oluyorsun. Takımda küskünlük olmaz. Kaptanlığını kullanıp bu sorunu çözmen sana yakışan hareket olacaktır" dedi. Emre'nin lige verilen ara sonrası Emenike ile görüşerek küskünlüğü bitereceği öğrenildi.

Bunları mali açıdan UEFA bi denetlesinde o zaman goruruz curcunayi :D

Avrupa'ya ilk katıldıkları sene denetlenecekler zaten. Ben açıkcası baya büyük bir ceza bekliyorum onlar için. Men mi olur transfer yasağı mı olur para cezası mı olur bilmiyorum ama seneye büyük bir tehlike onları bekliyor. Bir de şampiyon olamazsa bunlar 3-4 sene toparlayamaz.

emenike gelsin

pandevi sat, emenikeyi Al

iyi oyuncu

Dünyada başka oyuncumu yok. Böyle karaktersiz şikeci birini istemeniz insani şaşirtiyor. Sorunlu oyuncularimizi az mi buldunuz?

Yahu sirf Fenerbahçe de oynuyor diye adamin kalitelerini inkar mi etmek lazim?

Kaliteli oyuncu, dünya kupasinda gösterdi.

dünyada baska oyuncular var ama bizim yönetime gelince 99% kazik çikar o oyuncu.

Yahu sirf Fenerbahçe de oynuyor diye adamin kalitelerini inkar mi etmek lazim?

Kaliteli oyuncu, dünya kupasinda gösterdi.

dünyada baska oyuncular var ama bizim yönetime gelince 99% kazik çikar o oyuncu.

Bana göre üst düzey bir oyuncu degil. İyi oyuncu. Ligde fizigi ile işi götürüyor. Bu lig için uygun. Ben oyunculugunu söylemiyorum. 2011 i hatirla ve böyle oyunculari bir gözden geçir. Ben Fenerde oynuyor diye bir oyuncuyu begenmemezlik yapmam. Ön yargilarini önce bir kaldir.

Bana göre üst düzey bir oyuncu degil. İyi oyuncu. Ligde fizigi ile işi götürüyor. Bu lig için uygun. Ben oyunculugunu söylemiyorum. 2011 i hatirla ve böyle oyunculari bir gözden geçir. Ben Fenerde oynuyor diye bir oyuncuyu begenmemezlik yapmam. Ön yargilarini önce bir kaldir.

Bizde 2011 gibi bir durum olacagini mi zannediyorsun gerçekten?

Emenike o kadar problem yaratacagini zannetmiyorum, bence gelseydi kadromuza güçlü isim katmis olurduk.

Bizde 2011 gibi bir durum olacagini mi zannediyorsun gerçekten?

Emenike o kadar problem yaratacagini zannetmiyorum, bence gelseydi kadromuza güçlü isim katmis olurduk.

Sen neye göre böyle bişey olmayacagini savunuyorsun? Bu adam hocasi gidince viski bardagiyla keyif yapip resim atmadi mi? Taraftara el işareti yapmadi mi?. Herşeyi ne güzel unutuyorsunuz? Ben böyle düzenbaz birini istemem. Bu konuyu burda kapatiyorum uzamasin.

Emenike beladır ya Milli Takımına dahi sorun olmuş bir adamdır ve arkadaşlarında dediği gibi profesyonel bir oyuncu değil paraya tapan bir oyuncu bu sebepten dolayı Emenike gittiğ her takıma yarardan çok zarar verir zaten Spartak Moskova'dada sıkıntı yaratmıştı olaylar yapmıştı düzgün ayrılmadı adamlar ayrılması için para vericekti nerde ise.

Emenike'yi takımımızda isteyen gizli Fenerlidir.

{taptap©}

Asla 13 Milyon edecek bir futbolcu değil. Nasil Meireles 10 etmiyorsa.

Bunlar da bizim gibi iyi kazık yiyor.

I am the one who knocks!

iyi iyi emenike krizi, sow'un sakatligi, bizim burak'in sakatligi, hamit'in dönmesi, prandelli'nin 4-5-1'e dönmesi... bütün isaretler bizim lehimize bir sonuc olabilecegini gösteriyor... :D

Asla 13 Milyon edecek bir futbolcu değil. Nasil Meireles 10 etmiyorsa.

Bunlar da bizim gibi iyi kazık yiyor.

I am the one who knocks!

zaten bunu sike olaylari patlayinca kacirdilar ülkeden... mafya var bu isin icinde diye düsünüyorum.. 1 sonra sike örtbas edilince ne hikmetse ayni paraya geri trasnfer ettiler...

Emenike hirbosunu alacagimiza biz Doumbiayi almaya bakalim emenike kim ki Kosmaktan yaptigi baska bir seyi yok.

Geri
Üst Alt