Fenerbahçe'de Haji Wright Transferi İçin Sıkı Pazarlık!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1673643125363.png

Antalyaspor, Galatasaray'ın Haji Wright için yaptığı 4 milyon euro ve 3 oyuncu teklifini reddetti. Galatasaray, Antalyasporlu Haji Wright için istenen rakamı (10 milyon euro) çok yüksek buldu ve transferini askıya aldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu haberi duyar duymaz derhal harekete geçti.

Ali Koç, Antalyasporlu yöneticilerle sıkı pazarlık sonucunda 7.5 milyon Euro bonservis + Serdar Dursun teklifinde bulundu. Antalyaspor'a İtalya'dan Haji Wright için 8.5 milyon Euro'luk teklif geldi. Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Ali Koç'a bu sebeple teklifi yükseltmesi gerektiğini aktardı.

Kulüplerin anlaşması halinde Amerikalı forvet, Fenerbahçe'den yıllık net 1.5 milyon euro maaş alacak.

- Spor Haberleri

Antalyaspor'un isteyebilecegi elemanlar:

Irfan Egribayat (Kira)

Nazim Sangare (Bonservis)
Mauricio Lemos (Bonservis)
Luan Peres (Kira)
Ezgjan Alioski (Kira)

Miha Zajc (Kira)
Ismail Yüksek (Kira)
Mert Hakan Yandas (Bonservis)

Armindo Bruma (Kira)
Joao Pedro (Kira)
Serdar Dursun (Bonservis)

Aslinda Seferovic olabilir hatta mumkun olsa Yusuf da olabilirdi. Fakat 8 milyon filan cok

Antalyaspor'un isteyebilecegi elemanlar:

Irfan Egribayat (Kira)

Nazim Sangare (Bonservis)
Mauricio Lemos (Bonservis)
Luan Peres (Kira)
Ezgjan Alioski (Kira)

Miha Zajc (Kira)
Ismail Yüksek (Kira)
Mert Hakan Yandas (Bonservis)

Armindo Bruma (Kira)
Joao Pedro (Kira)
Serdar Dursun (Bonservis)
Alioskinin bonservisi fb de mi
Ve brumanin da

febe'ye atlet presci ama yetenegi dusuk forvet lazim degil. Haji'nin Batshuayi, King ve Valencia'dan farki ne? Onlara bitiriciligi iyi tam anlamiyla bir santrfor lazimdi ama gorunen o ki oyle niyetleri yok. Bizim icin iyi bir durum.

Tüh... Gitti elden geleceğin Ronaldosu... Sayın Ali Koç bu adamı alırsa Galatasaray şampiyonluktan olur bir daha belini doğrultamaz... Aynı zamanda Fenerbahçe önlenemez bir yükselişe geçer ve bu işin sonu şampiyonlar ligi kupasını almaları olur...

Wright için tabii ki 8-10 istenecek zaten 2ye aldılar. Adam ABD MT oyuncusu oldu DK oynadı, 2026'da DK orada, bu vakte kadar ABD futbola yatırımlarını arttıracaktır. Taraftar kitlesi oluşturmak açısından da değerlendirmek lazım.

Ben olsam ben de 4-5e satmam. Sen vermek zorunda değilsin ama o fiyatlara satabilirler.

Wright için tabii ki 8-10 istenecek zaten 2ye aldılar. Adam ABD MT oyuncusu oldu DK oynadı, 2026'da DK orada, bu vakte kadar ABD futbola yatırımlarını arttıracaktır. Taraftar kitlesi oluşturmak açısından da değerlendirmek lazım.

Ben olsam ben de 4-5e satmam. Sen vermek zorunda değilsin ama o fiyatlara satabilirler.
Wright'ın işi biraz da şansa oldu normalde ABD'nin ilk tercihleri arasında yoktu. Dike'ın sakatlığı, Pepi'nin formsuzluk ve sakatlığı şans oldu. 2026 DK'da kadroda olmazsa şaşırmam.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Wright'ın işi biraz da şansa oldu normalde ABD'nin ilk tercihleri arasında yoktu. Dike'ın sakatlığı, Pepi'nin formsuzluk ve sakatlığı şans oldu. 2026 DK'da kadroda olmazsa şaşırmam.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bahsettiğin adamların da müthiş kariyerleri yok.

Biri Championshipte sıradan bir oyuncu, diğeri Hollanda küme düşme potasında.

Hele Dike, kesinlikle daha yeteneksiz.

Her şey bir yana yine de 8-10 isterler, 2ye aldıklarını 3e 4e niye versinler.

Bizimle adı anıldığında yazmıştım fener bunu alacak diye.

Valensiya ya teklifler varmış diyorlar. Valensiya giderse yerine düşünülüyormuş,

miş-muş.

Geri
Üst Alt