Sürekli TESCİLLİ şikeci olduklarını yüzlerine o kadar vurmuşuz ki, adamlar hiçbir dayanağı olmayan, kanıtı olmayan, yılların geyiklerini RESMİ açıklama olarak yayınlıyorlar.
Çamur at izi kalsın kafasıyla olmaz bunlar. Evrende şikeci olduğunuzu tescil etmemiş kurum kalmadığı için biz bu lafları söylüyoruz. Sizin gibi yılların geyikleriyle ciddiye bile alınmayacak laflar etmiyoruz.
Ha bir de en son lise 1 de bir fenerli arkadaşımın yaptığı fransız geyiğini yapmış koca koca adamlar.
Bize fransız deyip aklınızca eğlenebilirsiniz ama Kurtuluş Savaşı döneminde düşmanlarla yapılan DOSTLUK maçları sonucu aldığınız General Huntington kupasıyla övünebilecek kadar gerizekalı ve beyin fakirisiniz. Atatürk'e suikast düzenleyen fenerbahçe başkanını saymıyorum bile.
Bir final serisini piç etmenizden nereye geldik. Yaptığınız açıklamaya bak. Ben bile konuyla alakasız şeyleri yazdım şuraya. Allah belanızı versin.
Birde sahamızda yaptıklarımızdan bahsetmişler. Konuyla ne alakası varsa. Tamam güzel anlatmışlar naptığımızı. Sonucunda noldu ? Cezasını çektik. Merak etmeyin Galatsaray yaptıklarının sorumluluklarını bilir. Cezasını çeker. Sorun siz yapınca neden gördüğünüz tavır farklı ? Neden yapılan şeylerin cezası Galatsaray'a farklı Fener'e farklı. Biz paşa paşa 2 maç cezamızı çekiyoruz. Siz neden 40 bin tl para cezası alıyorsunuz.
TABİ ALIŞMIŞSINIZ KAYIRILMAYA. ŞİKEYE CEZA YOK. IRKÇILIĞA CEZA YOK. VANDALLIĞA CEZA YOK.
Galatasaray 7. maçta tiyatro oyununuzun figüranı olmayacak diye çok kızmışsınız anlıyorum ama Galatasaraylı duruşu farklıdır. "VALLA ÇEKİLİVİZ HAVUZDAN" demeye benzemez.
Artık kendiniz oynar, kendiniz sevinirsiniz. Fener milyon eurolar saçıp euroligde gruptan çıkamadığı zamanlarda bu ülkeyi Galatasaray temsil etti bunu da Türk basketbolunu kimler yönetiyorsa hatırlasın. Bunu hatırladıysa bayan baskette avrupa şampiyonluğunu da hatırlasın. Galatasaray olmadan kendiniz çalar kendiniz oynarsınız.