Fenerbahçe'den Rezil Paylaşım!

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
Maç bitimi bu kancıklığı yapan kulübe, dostluk mesajları göndermeye devam etsin Mustafa Cengiz

2fa853925873.jpg

Bu işler böyle, Serdar Aziz'i size kakaladık bizi maliyetten kurtardınız dersen onlarda yerine aldığın adam yüzünden gol yersen böyle gönderme yapar.

Ben FB'ye kızmam açıkçası bu konuda, bunların ağzına sakız veren sorumlulara kızarım.

Son düzenleme:
Olur böyle şeyler.

Mustafa Cengiz in yersiz açıklamasına bir karşılık.

Serdar denen kazma da nimet oldu anasını satim, suç bu kazma ve kazmayı alanlarda değil. Bu dengesize Ramos muamelesi yapan taraftarda

Üzerine alınıp sallarsın bunları daha da mutlu edersin kendi çapında takılıyorlar işte düşme hattında önemli maçları var onun öncesi moral depolama çalışmaları ...

zenite elenme ihtimalleri arttı bunlar böyle havaya girince biryerlerinde patlar genelde

oldu da benficayı elersek ne olacak futbol ya bu hadi onu geçtim,niye kasınıyo bunlar?nerde bi şerefsizlik var ona sevniyolar,sonra kıclarına kazık giriyo.silkilmekten mi haz alıyo bunlar anlamadım

bizle ne alakası var? biz Fenerbahçe ailesi miyiz? de alınalım.

Ankaragücü maç falan mı kaybetti acaba Fener seviyesindeki takımlar ile ilgili bişeyde olmadı halbuki :asd:

Geri
Üst Alt