Fenerbahçe'den TFF'ye Ziyaret

Geçen hafta da ordalardı hatta o toplantıda O haftaki maçın hakemi Fırat Aydınus da vardı.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Cemaat biliyorum isin basindan askin ama lütfen su görüsme odasina bir iki böcük atta ne konusduklarini ögrenelim

[attachment=8154:BgDOnjPCQAAyONH.jpg]

Ekli dosyalar

• BgDOnjPCQAAyONH.webp
    BgDOnjPCQAAyONH.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 138
  • BgDOnjPCQAAyONH.webp
    BgDOnjPCQAAyONH.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 127
Bizler artık bunları dile getirmekten yorulduk.İlahi adalet mutlak bir gün tecelli edecektir.Bundan asla şüphemiz yok.O gün gelene kadar istedikleri gibi at koşturabilirler.

- ''Zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur.''

İşkembemden sallıyorum ama bu görüşmenin nedeninin başka ve daha önemli birşey olduğunu düşünüyorum .

Galatasaray taraftarı TFF binasının önünde set kursa ve geçirmese bunları olay olurdu...

Bunlar başbakana dua etsin, o olmasa şuan ne tüpçü kalırdı nede aziz

sikeci zırbolara 1 mac saha kapatma,gb macı kuvvetlemuhdemel bayan ve bebeler onunde olacak

Para para para, sike sike sike ...

aslında bi bakıma kendi kendilerini kandırıyor bu angutlar, tff ziyaretleri falan. bu ziyaret anca g. birliği maçı için yarar sağlar ondan sonraki haftalardada devam etmeleri lazım. suçu kendi yerine başka mercilerde aramaları hiç bir zaman muvaffak olamayacaklarının göstergesidir bence, devam aziz, içeri girincede demiröreni ayağına çağırtırsın artık

devam edin bakalım mart ayında ŞİKE ŞİKE ptt 1.lige gideceksiniz..

Geri
Üst Alt