fenerbahçeli yüzsüzlüğü

Onur Esin

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
öyle bir yüzsüzlüktür ki adı bile konamaz. tiksindirir.

Şikebahçe yüzsüzlüğü ne kupa yüzsüzlüğü ne de şampiyonluk yüzsüzlüğüdür... O öyle bir yüzsüzlüktür ki adı konamaz... (Bkz : Şikeci Yüzsüzlüğü) :asd22:

Yav he he rte nin en has adamlarından nihat özdemir tekrar yönetime.giriyor bunu da yazsın birileri, bu tipler bitmez

fenerbahçe yüzsüzlüğü diye bir şey olamaz çünkü fenerbahçe ve yüzsüzlük eş anlamlıdır.

yüzsüzlerin yüzsüzlüğü & fenerbahçenin fenerbahçeliliği

RTE haaa. Sikecilerin küme düsmeme filminde bas rollerden biri

Bir de bu tipler var ;

Zuhal Ayla@zuhalayla 31 dk.31 dakika önce

ANLASANIZA! Konu İsmail Kartal değil. Fenerbahçe siyasi komploya kurban edilmek isteniyor. Bu süreci AKP yönetiyor. @Fenerbahce @12numaraorg
Bu süreci AKP yönettiği için şu an amatör küme yerine şampiyonluk yarışındalar zaten :D Yaşanan onca şeyden sonra hala daha AKP, RTE vs... diyebiliyorlar ya helal olsun :D Bunlardaki beyni kuşa tak uçamaz diye boşuna demiyorlar :asd22:

Bu süreci AKP yönettiği için şu an amatör küme yerine şampiyonluk yarışındalar zaten :D Yaşanan onca şeyden sonra hala daha AKP, RTE vs... diyebiliyorlar ya helal olsun :D Bunlardaki beyni kuşa tak uçamaz diye boşuna demiyorlar :asd22:

Aslında tam antu konusuna yazacaktım. Ama bu konuyu görünce "tam buraya göre" dedim ve paylaştım.

Dediğin gibi Rıdvan bile itiraf etti. Ama bunlar hala komplo peşinde.

Hayır işin trajik tarafı bu angutun dediğini daha dün bizim dede de diyordu.

Aslında tam antu konusuna yazacaktım. Ama bu konuyu görünce "tam buraya göre" dedim ve paylaştım.

Dediğin gibi Rıdvan bile itiraf etti. Ama bunlar hala komplo peşinde.

Hayır işin trajik tarafı bu angutun dediğini daha dün bizim dede de diyordu.
Duygun denen zat, Galatasaray tarihine kara leke olarak geçti zaten ağabey :red: Onun ne dediği kimin umrunda artık defolup gidiyor işte...

ha simdi anladim

saol ZUHAL

Yazdıklarının içinde bir cümle doğru ama ; " Süreci AKP yönetiyor"

Evet ama hangi süreci. Elbetteki bahsettiği gibi bir süreci değil; Fenerin korunup kollandığı süreci...
Yanlış saat misali son cümle haricinde doğru bir tarafı yok.

Ayrıca bunların ortak yanı şu ; İstemem yan cebime koy da denilebilecek bir karakterlleri var. Aslında tam da öyle sayılmaz.

Kısacası işlerine gelen şeyleri işlerine geldiği gibi tanıtıp işlerine geldiği gibi yorumlayan tuhaf bir camia.

ömer güvenç. bjklıdır bjk ligtv muhabırıdır. 70ine yaklasmıstır. ancak fenerbahce içinde canını verecek sevıyede heralde. mesleğine böyle ihanet eden adam için en doğru ifade olsa gerek fenere canını verecek denmesi.

2011 barıs aracılığı ile kadromuzu azize sızdırdı. şimdi aklıma geldi aynı barış ligtv den bır kadınla evlendi daha sonra. neyse bugun bunu yazmıs;

Skorer | Milliyet Spor | Galeri

hakem penaltıyı vermedi diye zırlıyor ancak o pozisyondan sanıyeler önce ıptal edılen ercıyes golu ıcın tek satır yok

bu yüzsüzler öyle şerefsizleşir ki bazen kendilerini "bir galatasaraylı" olarak tanımlar. fakat şerefsiz şerefsizdir.

şerefsizler tescili şikeci olmasina ragmen bize laf ediyorlar. bizi kendilerine benzettiler sanirim.

b-315893-NKFVAS.jpg

NUFF said

biz bunların göstere göstere şaibelerinde davul borozan çalmadığımız için bunlar karaktersizlikleri omurgasızlıkları adam olmadıklarından dolayı hemen ortalığı ayağa kaldırmaya çalışıyorlar. serkan kırıntılı diye bir kaleciyi transfer ettiler, etmeden önce fenerden yediği 3 gole bakın anlarsınız neden transfer ettiklerini guizanın kaleye bile gitmeyen şutunu içeri almasını.
kalecilerin içeri almaları yıl 2015 oldu hala devam ediyor. konyanın kalecisi balıkesirin kalecisi. sivasın kalecileri zaten UEFA tahkimine kadar tasdiknameli. 2-3 yendikleri maçta attıkları 3. gole sivsın kalecisi ertuğrul korcan abisinden öğrenmiş(!) nasıl yiyeceğini elini uzatmayacağını gole. ama bunları dile getirenn 3-4 galatasaraylı var.
bide bunlar var ama gören konuşan yok. galatasarayın attığı golü didik didik etmek var
2014/2015 Balıkesirspor-Fenerbahçe dakika 40 gol Raul Meireles Ligtv.com.tr

Geri
Üst Alt