fenerbahçe'nin seyircisiz oynama cezasını deplasmanda çekecek olması

Murat Hülagü

10 Numara!
Bilindiği üzere Şikecilerin 3 maç cezası vardı.

Yeni uygulamaya göre bu cezanın ilkini 1 haftada Kadıköy'de ki maçta cekeceklermis.

Diğer 2 maçı ise deplasmanlarda oynanan sıradaki maçlara seyirci götürmeyerek çekeceklermiş.

Biz bu TFF ile nasıl şampiyon olacağız merak ediyorum.

Kaynak: Tahir kumun sporx i

Bilindiği üzere Şikecilerin 3 maç cezası vardı.

Yeni uygulamaya göre bu cezanın ilkini 1 haftada Kadıköy'de ki maçta cekeceklermis.

Diğer 2 maçı ise deplasmanlarda oynanan sıradaki maçlara seyirci götürmeyerek çekeceklermiş.

Biz bu TFF ile nasıl şampiyon olacağız merak ediyorum.

Kaynak: Tahir kumun sporx i

şakamı bu? deplasman maçında ceza işlemez ne saçmalık bu. yarın lig tvyi iptal etmeye gidiyom

Anlaşmalı olarak her maçta 1 tribün bunu söylemeli sırayla.Ceza gelirse de deplasmanda çekeriz.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2KODZtjOIPg[/media]

''iyi olmak ve dürüst olmak'' bu sadece kapitalist sistemde, kapitalistlerin salakların kanmasını beklediği iki cümledir. İyi ve dürüst olan kaybeder.

Artık nasıl olsa cezası olmayan şike, stad olayları ve bilimum her türlü pisliğe bulaşmalıyız.

oo o zaman derbi öncesi 1 maclik ceza alalim zaten yasak deplasmana taraftar götürmek

kaynak yasak bu arada

Cidden rezilliklerin bu kadar aleni bir şekilde sıralandığı bir dönem olmadı Türk futbolunda.

50.000 kişinin cezasını 1.000 kişi'ye mi çektireceksin?

Ek olarak CEZA'YI NİYE SENE DE 1 KERE FENER'İ AĞIRLAYAN VE BİLET GELİRİNDEN MAHRUM KALACAK ANADOLU TAKIMI ÇEKİYOR, KÜFREDEN, YAKIP YIKAN TARAF FENERBAHÇE İKEN.

Böyle saçmalık görülmedi.

Şaka gibi.Bu ortamda boşa mücadele ediyoruz.

tapatalk

Ben eminim az sayıdaki aklı başındaki Fenerliler bile ya tamam iyi güzel de sanki abarttılar demeye başlamışlardı. Bu konunun da Başbakan ile , Tüpçü'yle, Aziz ile alakası yok. Eğer biz 20 milyon Galatasaraylı diyorsak bu Digi'yi 1 günlük organizasyonla batırmamız lazım,ülkede futboldan ekmek yiyen ne kadar adam varsa hepsini köpek gibi ben ettim sen etme diye ağlatmamız lazım ama biz boykot edelim desek buradaki ergen zihniyetli arkadaşlardan da artık öğrendiğimiz üzere o digi yarın hiç olmadığı kadar decoder satar, kara geçer. Bizim taraftar böyle oldukça adamlar her şeyi yapar ama şu da var eğer her zaman olduğu gibi yine adaleti Allah sağlarsa altından kalkamazlar.

şakamı bu? deplasman maçında ceza işlemez ne saçmalık bu. yarın lig tvyi iptal etmeye gidiyom

5+3 geldiğinden beridir Ligtv'yi tutanları anlamıyorum zaten. Geçen seneki zevksiz ligi bi sene daha mı görmeye niyetlisin.

KAPATIN LİGTV'leri..

İlle maç istiyorsanız Epl yi açtırsan yeter, onun dışında İspanya ligi ve CL ve EL maçları yeterde artar bile. Takıma katkı yapmak istiyorsan her ay ligtvye ödeyeceğin kadar GSSTORE den ürün satın al.

helal lan aziz harbiden helal olsun

tff yi olduğu gibi şahsına ait ılıklar olarak atamış.

tebrıkler panpa. fikstür yabancı kuralı ve bu hersey istediğin gibi oldu. bizde konu mankenliğine devam.

Tüpçü ölmeden rahat yok bize tez zaman da gebersin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allah belasini versin bu TFF'nin..

Nefret ediyorum ulan bu ülkede dolap cevirenlerden..

Geri
Üst Alt